1,105,625 Community Members

Yahoo Home Page links won't work

Member Avatar
lost4now
Newbie Poster
2 posts since Oct 2006
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Up until a few days ago, everything was fine but now I cannot open any link on Yahoo,(news or anything). I cannot access my email either. Other web pages, MSN, etc, works fine but nothing with Yahoo. It's almost like some settings have changed but used system restore and Yahoo links still does not work......Any Help is appreciated.

Member Avatar
'Stein
Lapsed Skeptic
1,707 posts since Jan 2006
Reputation Points: 150 [?]
Q&As Helped to Solve: 112 [?]
Skill Endorsements: 18 [?]
Team Colleague
 
0
 

Have you tried:

  • resetting your router
  • accessing the site with firewall/AV off
  • using a different browser

?

Also, please only use bolding to make specific points. Do NOT bold the entire post.

Thanks.

Member Avatar
lost4now
Newbie Poster
2 posts since Oct 2006
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Sorry for the bold print...didn't notice. I tried everything you suggested and still nothing( all but the router thing...I have DSL and I don't know alot about routers except for wireless and that don't apply here. I ran spyware, adaware, virus scan..disabled pop up blocker..Nothing works. All sites work great except Yahoo and that is also my email. Yahoo works great on work computer so I know it's not Yahoo. Ant other ideas are appreciated...Thanks

Member Avatar
Anna Hammond
Newbie Poster
1 post since Nov 2006
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Sorry for the bold print...didn't notice. I tried everything you suggested and still nothing( all but the router thing...I have DSL and I don't know alot about routers except for wireless and that don't apply here. I ran spyware, adaware, virus scan..disabled pop up blocker..Nothing works. All sites work great except Yahoo and that is also my email. Yahoo works great on work computer so I know it's not Yahoo. Ant other ideas are appreciated...Thanks

:sad: Sorry to bother you but I have been having the exact same problem for some time now, did you ever manage to resolve it? Thanks.

You
This article has been dead for over three months: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
View similar articles that have also been tagged: