1,105,556 Community Members

USB Flash Drive Not Writing

Member Avatar
Killroy7777
Newbie Poster
13 posts since Jun 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hello, my issue is actually one that I can not find on the internet. The problem is: when I try to write to it nothing really happens. A windows pops up saying "Copying Files" but it goes no where no matter how long I leave it. I have tried two different flash drives, both work on other computers, but do not work on this one. If anyone has any idea whats up that would be helpful.

Here are some spec's of the flash drives:

  • iLogic 1GB
  • PNY 4GB

Computer Spec's:

  • Microsoft Windows Vista 32 BIT
  • Service Pack 2
Member Avatar
cguan_77
Nearly a Posting Virtuoso
1,379 posts since Apr 2007
Reputation Points: 8 [?]
Q&As Helped to Solve: 117 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

have you tried to scan for any malware or virus that particular system that doesn't allow you to copy?

Member Avatar
dileeka
Newbie Poster
2 posts since Dec 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

internetdownload manger asks its serial number for registration .but idont know its number .how can i solve this problem

Member Avatar
dileeka
Newbie Poster
2 posts since Dec 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

internetdownload manger asks its serial number for registration .but idont know its number .how can i solve this prob

Member Avatar
caperjack
I hate 20 Questions
13,854 posts since Aug 2003
Reputation Points: 875 [?]
Q&As Helped to Solve: 902 [?]
Skill Endorsements: 69 [?]
Team Colleague
 
0
 

internetdownload manger asks its serial number for registration .but idont know its number .how can i solve this prob

please start your own thread ,and explain you problem in full

Member Avatar
Killroy7777
Newbie Poster
13 posts since Jun 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

I have done multiple scans with many different scanners. Nothing is found.

Member Avatar
candaceusa
Light Poster
42 posts since Dec 2009
Reputation Points: 25 [?]
Q&As Helped to Solve: 5 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

FORMAT your USB first and scan for malware or virus attack. Also better if you FULL SCAN your pc too for malwares.

Member Avatar
Killroy7777
Newbie Poster
13 posts since Jun 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

To everyone that has told me to scan, here is a little about myself. I am a local malware and computer technician. Or in other words, I have checked this pc many times for viruses. So that out of the way, they have been formated yet again several times. Well the iLogic has. Also, I found a work around; if I plug a USB extension cable in, then put my USB flash drive on it, it works.

Member Avatar
Bob_180_Bob
Posting Virtuoso
1,714 posts since Apr 2008
Reputation Points: 41 [?]
Q&As Helped to Solve: 132 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hi,
Good to hear that you have a fix, no matter how illogical it is. I could understand if it was not working with the extension but it makes no sense that it is only working with the extension. If you are happy you can mark this thread as closed.

Member Avatar
caperjack
I hate 20 Questions
13,854 posts since Aug 2003
Reputation Points: 875 [?]
Q&As Helped to Solve: 902 [?]
Skill Endorsements: 69 [?]
Team Colleague
 
0
 

To everyone that has told me to scan, here is a little about myself. I am a local malware and computer technician. Or in other words, I have checked this pc many times for viruses. So that out of the way,.

hi most of that you should have said in your fist post

Member Avatar
Bob_180_Bob
Posting Virtuoso
1,714 posts since Apr 2008
Reputation Points: 41 [?]
Q&As Helped to Solve: 132 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

To everyone that has told me to scan, here is a little about myself. I am a local malware and computer technician.

Just as a matter of interest, what has "a local malware and computer technician" done to his own computer to be able to say that it is definitely clean of any malware?

Member Avatar
caperjack
I hate 20 Questions
13,854 posts since Aug 2003
Reputation Points: 875 [?]
Q&As Helped to Solve: 902 [?]
Skill Endorsements: 69 [?]
Team Colleague
 
0
 

hi most of that you should have said in your fist post

should have said =first post =,sorry for the typo

Question Answered as of 4 Years Ago by caperjack, Bob_180_Bob, dileeka and 2 others
You
This question has already been solved: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
View similar articles that have also been tagged: