1,105,402 Community Members

Cristal report in VB.NET with MySQL

Member Avatar
monching
Junior Poster in Training
68 posts since Oct 2010
Reputation Points: 3 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hello,
How to create a crystal report in vb.net 2008?

Member Avatar
Begginnerdev
Veteran Poster
1,142 posts since Apr 2010
Reputation Points: 251 [?]
Q&As Helped to Solve: 191 [?]
Skill Endorsements: 15 [?]
 
0
 

Do you have crystal reports installed on the developer machine?

If not - see here.

If so - Here is a great reference project on CodeProject.

Member Avatar
monching
Junior Poster in Training
68 posts since Oct 2010
Reputation Points: 3 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hi,
I tried to install SAP Crystal report in machine but it says my must already have visual studio 2010 or 2012 and yet, I already installed vb 2010

Member Avatar
monching
Junior Poster in Training
68 posts since Oct 2010
Reputation Points: 3 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

hi,
VS 2010 express doesn't support crystal report.

Member Avatar
Begginnerdev
Veteran Poster
1,142 posts since Apr 2010
Reputation Points: 251 [?]
Q&As Helped to Solve: 191 [?]
Skill Endorsements: 15 [?]
 
0
 

You can try to install the shell.

Integrated

Isolated

Member Avatar
monching
Junior Poster in Training
68 posts since Oct 2010
Reputation Points: 3 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

i tried but, it prompts corrupted file.

Member Avatar
Begginnerdev
Veteran Poster
1,142 posts since Apr 2010
Reputation Points: 251 [?]
Q&As Helped to Solve: 191 [?]
Skill Endorsements: 15 [?]
 
0
 

Which file?

The download, or a file already installed on the computer?

Member Avatar
monching
Junior Poster in Training
68 posts since Oct 2010
Reputation Points: 3 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

The download.
I tried the isolated link, it's just fine during my installation but, there's no crystal report included in my tools window. Do it needs to configure?

Member Avatar
Begginnerdev
Veteran Poster
1,142 posts since Apr 2010
Reputation Points: 251 [?]
Q&As Helped to Solve: 191 [?]
Skill Endorsements: 15 [?]
 
0
 

All that the Visual Studio Shell allows is Crystal Reports to be installed for a runtime. (for reports to run)
This still does not solve your problem with VS2010 Express.

The above solution will only allow you to run reports, not create them. If you wish to create them you might try Microsoft's Alternative to reporting.

Member Avatar
monching
Junior Poster in Training
68 posts since Oct 2010
Reputation Points: 3 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

THank's for the concern. But it looks different to my database.

You
This article has been dead for over three months: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
Tags Related to this Article