1,105,254 Community Members

Program has stopped working...

Member Avatar
Ahmed.C
Junior Poster in Training
67 posts since Aug 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hey guys, I've been working on this program and basically I've debugged everything and it all works fine on my computer BUT! I tried to take it to another computer to run it and it says "Program has stopped working". I don't get it. I've got all the fiels in the right place for my program to run but on my computer it does and not for the other computers. I've tried setting the framework to a lower version and it still doesn't. Can anyone help me?

PLEASE!
Thanks.

Member Avatar
tinstaafl
Postaholic
2,009 posts since Jun 2010
Reputation Points: 559 [?]
Q&As Helped to Solve: 400 [?]
Skill Endorsements: 35 [?]
 
0
 

did you try publishing it?

Member Avatar
Ahmed.C
Junior Poster in Training
67 posts since Aug 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

did you try publishing it?

I've done that and just to realize that other computers need powerpack 10.0.0... and so i added the prerequisites for it but after I install those prerequisites the application gives me: The application requires that assembly Microsoft.VisualBasic.PowerPacks.Vs.version 10.0.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC).

Member Avatar
Ahmed.C
Junior Poster in Training
67 posts since Aug 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Ahh it's ok I got it to work. If anyone ahs this problem make sure that you include this setup file : http://download.microsoft.com/download/A/D/E/ADEFBFFF-2165-4F63-BB29-DCE891B95CC7/VisualBasicPowerPacksSetup.exe

In your published folder. That's it :)

Question Answered as of 7 Months Ago by tinstaafl
You
This question has already been solved: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
Tags Related to this Article