1,105,546 Community Members

Missing OCX Files

Member Avatar
itslucky
Junior Poster in Training
56 posts since Feb 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hi Friends,
My client give me a project to modify, but when I load the project I got the error about
"LORTCHTX.OCX" and "AGAUGE.OCX".

It says could not loaded... :angry:

anybody can help me to solve this problem...???

I have attached the snap shot of messages i recieved while loading the project.

Attachments Lortchtx_ocx.bmp (281.34KB) Aguage_ocx.bmp (299.15KB)
Member Avatar
debasisdas
Posting Genius
6,542 posts since Feb 2007
Reputation Points: 580 [?]
Q&As Helped to Solve: 476 [?]
Skill Endorsements: 25 [?]
Featured
 
0
 

Do you have both the OCX files with you ?

Member Avatar
itslucky
Junior Poster in Training
56 posts since Feb 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

No i didn't have those Files. :(

Member Avatar
debasisdas
Posting Genius
6,542 posts since Feb 2007
Reputation Points: 580 [?]
Q&As Helped to Solve: 476 [?]
Skill Endorsements: 25 [?]
Featured
 
0
 

You need to ask you client for those files.

Once you have the files with you , you need to register those with windows using regsvr32 key.

Member Avatar
itslucky
Junior Poster in Training
56 posts since Feb 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Yes I do ask him... but he also didn't have those files.

now from where I can get those OCX files...???

Member Avatar
debasisdas
Posting Genius
6,542 posts since Feb 2007
Reputation Points: 580 [?]
Q&As Helped to Solve: 476 [?]
Skill Endorsements: 25 [?]
Featured
 
0
 

Those seems to be custom controls, Only the author can provide you those.

Member Avatar
itslucky
Junior Poster in Training
56 posts since Feb 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

is there any other way to generate or get those files, if the author didn't have those files...???

or is it possible to generate those files depends on the Code which is dependent on these OCX files...???

Member Avatar
debasisdas
Posting Genius
6,542 posts since Feb 2007
Reputation Points: 580 [?]
Q&As Helped to Solve: 476 [?]
Skill Endorsements: 25 [?]
Featured
 
0
 

If you know what is the source code for all those files ,you can definitely recompile those source code to generate the component.

Member Avatar
faroukmuhammad
Junior Poster
192 posts since Sep 2008
Reputation Points: 10 [?]
Q&As Helped to Solve: 21 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Does the program load on your friends system? If yes, then he definitely hve this .OCXes. To fetch them search the system, they will be there somewhere waiting to be found.

Member Avatar
itslucky
Junior Poster in Training
56 posts since Feb 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Thank you friends..
client has provided all those files...
Problem SOLVED.!!!

Question Answered as of 2 Years Ago by debasisdas and faroukmuhammad
You
This question has already been solved: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
View similar articles that have also been tagged: