1,105,242 Community Members

ConnectionOpen

Member Avatar
pearl.kumar1
Light Poster
46 posts since Feb 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 
    HI TO ALL,
    I get this error:[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.When Running my vb6 module on Another server
    SQL Server is installed on Windows Server 2003,and i am testing the application from WinXP and  Win7 on my server it will work. Testing from other machines(Server) with same settings doesn't work.Any ideas are appreciated.
Member Avatar
ChrisHunter
Practically a Master Poster
625 posts since Feb 2011
Reputation Points: 120 [?]
Q&As Helped to Solve: 69 [?]
Skill Endorsements: 15 [?]
Featured
 
0
 

Take a look at these links:

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/zh/sqlsetupandupgrade/thread/f5847d66-6d17-4a17-ac9f-7f0cdc18002d

http://support.microsoft.com/kb/888228

All I did was copy and paste the error into Google so if the above links don't help there Google it again and you might be able to find a solution.

Member Avatar
Lethugs
Junior Poster
130 posts since Nov 2012
Reputation Points: 8 [?]
Q&As Helped to Solve: 7 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Try also to look at this
MSDN
Stackoverflow
DbForum

Member Avatar
pearl.kumar1
Light Poster
46 posts since Feb 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

HI TO ALL,
Thanks for your post,But the problem is, this module only(Maintainance).If i run some other module from client server,It will work,and also i'll check all the connections like,odbc,tcp/ip,sql configuration manager,Sql browser,services,firewall,etc..

Member Avatar
pearl.kumar1
Light Poster
46 posts since Feb 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hi,
Anyone have any idea..
and also the links u r posted i have checked already and once again like tcp/ip,Sql browser,services,firewall,IPSec policy,etc..Please Help to Resolve this problem ASAP.

Member Avatar
Lethugs
Junior Poster
130 posts since Nov 2012
Reputation Points: 8 [?]
Q&As Helped to Solve: 7 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Hi,
Did u created a user Id in your server? In microsoft sql server management studio>security>logins? Be sure you also create this in your other testing machine server

Member Avatar
pearl.kumar1
Light Poster
46 posts since Feb 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Of course,i had created USER ID to my server

You
This article has been dead for over three months: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
Tags Related to this Article