1,105,578 Community Members

Problem Compatibility of ajax in Mozilla

Member Avatar
Linddha
Light Poster
39 posts since Nov 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

I'm new in ajax

i've success to insert data to my database using ajax in chrome..
but when i open my mozilla, and try again I cant get my script work ??
what happen?
please tell me how the way to fix it ..

Member Avatar
minitauros
Practically a Master Poster
606 posts since Apr 2011
Reputation Points: 67 [?]
Q&As Helped to Solve: 105 [?]
Skill Endorsements: 6 [?]
 
0
 

Have you checked your developer console for possible errors? Usually it shows information about what's going wrong - if something is going wrong.

Member Avatar
Linddha
Light Poster
39 posts since Nov 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

no error..
just cant input.
it happen after i combine 2 different script ajax ..
or may be it cause of a double ajax call??

Member Avatar
minitauros
Practically a Master Poster
606 posts since Apr 2011
Reputation Points: 67 [?]
Q&As Helped to Solve: 105 [?]
Skill Endorsements: 6 [?]
 
0
 

In your Javascript console, do you get a confirmation of your AJAX request being executed? If not, apparently something isn't working right. Could you post the lines of your script that we're talking about here?

Member Avatar
Linddha
Light Poster
39 posts since Nov 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 
//contact
$("#submitcontact").click(function() {

var statuscontact = $("#statuscontact").val();
var id_pesan = $("#id_pesan").val();
    var dataString = 'statuscontact='+ statuscontact + '&id_pesan=' + id_pesan ;

    if(statuscontact=='' || id_pesan=='')
     {
    alert('Please Give Valide Details');
     }
    else
    {
    $("#flashcontact").show();
    $("#flashcontact").fadeIn(200).html('<img src="ajax-loader.gif" align="absmiddle">&nbsp;<span class="loading">Loading ...</span>');
    $.ajax({
    type: "POST",
    url: "account/modul/aksiajax.php?modul=contact&act=inputcontact",
    data: dataString,
    cache: false,
    success: function(html){

  $("div.update").append(html);
  $("div.update li:last").fadeIn("slow");
  document.getElementById('id_pesan').value='';
    $("#id_pesan").focus();

  $("#flashcontact").hide();
  }
 });
}
return false;
    });
Member Avatar
minitauros
Practically a Master Poster
606 posts since Apr 2011
Reputation Points: 67 [?]
Q&As Helped to Solve: 105 [?]
Skill Endorsements: 6 [?]
 
0
 

In your Javascript console, do you get a confirmation of your AJAX request being executed?

Member Avatar
Linddha
Light Poster
39 posts since Nov 2013
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

no im not..

now my problem already solved after i change position of my extensi .js to my index page (internal).
and erase unimportant script.

but now when i try this to IE, it not work

You
This article has been dead for over three months: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
Tags Related to this Article