1.11M Members

Http error

 
0
 

Hi..

I installed WAMP server...

When I go to localhost iam getting this is

"NOT FOUND"
HTTP Error 404. The requested resource is not found.

how to solve this

 
0
 

What did you try to open? Post the URL.

 
0
 

I tried localhost to open the
WAMP index page

 
0
 

Let's start with basic questions: have you started servers (there should be an icon on the desktop i guess)? Is at least one of the index pages existing (index.htm, index.html, index.php)?

 
0
 

I installed WAMP server and i got the icon in my desktop..

When i click the localhost option from the WAMP icon..

Im getting that error..

I cant see the index page that contains details about the server etc etc..

 
0
 

You can probably start Wamp from Start | All Programs | Wamp Server | Start Wamp Server. See the link below.

http://www.installationwiki.org/WAMP

There should also be an icon somewhere on the system tray showing you the status (sorry for this vague information but I haven't been using Windows for long time).

 
0
 

when i click the localhost from the wamp icon

i cant see the page with

SERVER configuration,tools,your projects

 
0
 

Have you tried Start | All Programs | Wamp Server | Start Wamp Server? Have you checked the above link?

 
0
 

yes i tried the same as you said ..

Still im getting the error

You
This article has been dead for over six months: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
View similar articles that have also been tagged: