0

6a8f749f83045a7e871bce70356ca161

Just noticed the above occur when replying to a thread. The original post is behaving normally but then all comment replies in all threads are not correct. A refresh didn't clear the issue and Pritaeas didn't see the whitespace in IE or Opera on his machine.

Edited by Mike Askew

2
Contributors
11
Replies
32
Views
3 Years
Discussion Span
Last Post by Dani
0

Please link me to the thread in question. Does this happen with all threads? What web browser and operating system are you using?

0

Sorry, not seeing what your issue is. Please provide a full URL to the page having the issue along with steps to reproduce it.

0

Was running Win64 and FF24, thread was this however it was occuring on every thread.

May have just been having a funny 5 mins who knows

0

Cant tell, I'm on my other HDD with Chrome. Will let you know in morning when back in work :)

0

But it just happens all the time, just by viewing a thread, right? You don't need to actually be replying to the thread to notice the problem?

0

Yup any thread caused it to occur, the original post was fine, all replies to it were odd.

0

Just stuck FF in safe mode and it works fine, identifying which addon causes it now.

0

Ok, something in Reddit Enhancement Suite 4.3.0.4 affects how the site renders :/

Just checked RES bug reporting, it's a known issue and will be fixed next release.

Edited by Mike Askew

This question has already been answered. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.