0

Last couple of days I've been having problems with daniweb.

posting does not appear to occur, then turns up hours later, and latest is I cannot reach page 6 of this thread, it just sends me to page 1.

7
Contributors
16
Replies
53
Views
3 Years
Discussion Span
Last Post by happygeek
Featured Replies
  • 1
    Dani 1,665   3 Years Ago

    Some counters got out of sync. I manually ran the script to recalculate everything and the last page of the article is working now. However, I don't know what could be causing the other problems you're experiencing :( Read More

0

GGhrome Version 34.0.1847.131 m
Win 7 32

(edit) actually I have this in chrome "Nearly up-to-date! Relaunch Google Chrome to finish updating."

I cannot right now but will test that withing a couple of hours.

Edited by Suzie999

0

I also can't get to page 6 of that thread.
Win 7x64 - IE 11, any firefox based browser or via direct download.
Wireshark capture shows:

HTTP  GET /community-center/geeks-lounge/threads/458329/things-i-hate-about-tv-shows/6 HTTP/1.1    
HTTP/1.1 302 Found\r\n ~snip 
Location: http://www.daniweb.com/community-center/geeks-lounge/threads/458329/things-i-hate-about-tv-shows\r\n    
HTTP GET /community-center/geeks-lounge/threads/458329/things-i-hate-about-tv-shows HTTP/1.1

Edited by nullptr

0

Not a thread I care because I don't watch tv, but clicked it. It doesn't allow me to go on page 6. I even went page by page. Once I get to page 5 and click to go to 6, I'm back on page one.

I have the same browser as Suzie and mine is updated. Also same OS.

As for posting, I noticed it yesterday when I got four repeated replies on the same thread that I had to ask for deletion.

Edited by blackmiau

0

I'm able to reproduce this as a non-administrator/moderator. Let me investigate and I'll get back to ya.

1

Some counters got out of sync. I manually ran the script to recalculate everything and the last page of the article is working now. However, I don't know what could be causing the other problems you're experiencing :(

0

As for posting, I noticed it yesterday when I got four repeated replies on the same thread that I had to ask for deletion.

On my side, I'd say this is quite annoying. I never know if the reply went through.

0

I don't know. Inicially I was thinking it was my connection. I'm using a dongle, so connection tends to drop from lack of signal. But then Suzie mentioned the same thing.

0

May have been server as you say, some posts never materialized then another did hours later three of the same post, but I did attemp 3 or so times.

Obviously it seems fine now because this thread I had no issues.

0

Now that you mention it, server issues could be what caused the database to get out of sync in the first place.

0

Well thanks for resolving the issue so promptly.

I have flagged my duplicate posts

0

New member of daniweb.So i am not so experienced on it. Hope everyone will help me if i face any problem.

This question has already been answered. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.