1

Not sure if it's just me but the home page doesn't work. It's just presenting the background colour but no content.

The following is received by the browser:

<!DOCTYPE HTML>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xmlns:fb="http://www.facebook.com/2008/fbml" xml:lang="en-US" lang="en-US">
<head>
    <!-- CSS -->
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="//fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,400" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/articles/article_css/nogroup4637896363" />
    <link href="//netdna.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.0.3/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" />

    <!-- Javascript -->
    <script type="text/javascript" src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.7.2/jquery.min.js"></script>
    <script type="text/javascript" src="/articles/js_article_scripts/nogroup995122999598"></script>   
    <script type="text/javascript">

    // Add a script element as a child of the body
    function downloadJSAtOnload() {
        var element = document.createElement("script");
        element.src = "/articles/js_deferred_scripts/nogroup109951229995600";
        document.body.appendChild(element);
    }

    // Check for browser support of event handling capability
    if (window.addEventListener)
        window.addEventListener("load", downloadJSAtOnload, false);
    else if (window.attachEvent)
        window.attachEvent("onload", downloadJSAtOnload);
    else window.onload = downloadJSAtOnload;    
    </script>    

    <!-- CSRF Hash -->
            <script type="text/javascript">var csrf_hash = '08a7741386e2c74267869908dd0a5bb0';</script>

    <!-- Microdata -->
    <meta property="og:site_name" content="DaniWeb" />
    <meta property="og:image" content="http://static.daniweb.com/images/icon.png" />
    <link rel="image_src" type="image/png" href="http://static.daniweb.com/images/icon.png" />
    <meta property="fb:admins" content="509930074" />
    <link href="https://plus.google.com/+DaniWebCommunity" rel="publisher" />

            <link rel="home" href="http://www.daniweb.com/" />   
        <link rel="search" href="http://www.daniweb.com/search/query" />


    <!-- Google Analytics -->
        <script type="text/javascript">

      var _gaq = _gaq || [];
      _gaq.push(['_setAccount', 'UA-98289-1']);
      _gaq.push(['_trackPageview']);
      _gaq.push(['_trackPageLoadTime']);

      (function() {
        var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true;
        ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js';
        var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s);
      })();

    </script>    

You can get on the site by navigating to a sub-forum directly.

3
Contributors
4
Replies
37
Views
3 Years
Discussion Span
Last Post by Dani
0

Unfortunately I was not near a computer and didn't catch it in time to debug. I'll look through the server logs. I think it was a memory leak but I don't understand what caused it.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.