0

Smiles list in the advanced edit window often does not work -- it does nothing. Sometimes when it does work the list is generated below the edit window (see thum) and I have to scroll down to see them all . I've noticed this behavior in only the last few days. Using IE7 on Vista Home with the diaplsy zoom size set to 100%, if that means anything.

11
Contributors
43
Replies
44
Views
9 Years
Discussion Span
Last Post by MidiMagic
Featured Replies
0

It was fixed. Then it wasn't again. I'm still investigating exactly what is causing the issue. It appears that before the problem only affected FireFox but was fine in IE. Now the problem is only affecting IE and is fine in FireFox, from what I can tell.

0

That's just about the time I noticed it. It might not have anything to do with the servers.

Or maybe the wrong file got copied.

It's working right now.

But I couldn't even reach the site on Sunday.

0

It was fixed. Then it wasn't again. I'm still investigating exactly what is causing the issue. It appears that before the problem only affected FireFox but was fine in IE. Now the problem is only affecting IE and is fine in FireFox, from what I can tell.

Did you ever get around to fixing this problem? I still can't see the list of smilies most of the time. When I do see it it is located almost at the bottom of the window.

0

Im using IE6 and the smilies work fine....

I just click that drop down menu and i enter what i want

:) :( :'( ;) :D :@ :$ :S :scared:

See they all work :)

0

I use IE7 and sometimes they work and other times they don't. I like the list of smilies to appear above the edit box. When I do see the list it is located just to the right of the text Post Icons just below the bottom of the edit box. I have to scroll the window up to see them, which is inconvenient.

0

The next version of vBulletin will use a new JavaScript UI toolkit and so I am waiting on that to fix the problem. It will supposedly be out rather soon.

0

The next version of vBulletin will use a new JavaScript UI toolkit and so I am waiting on that to fix the problem. It will supposedly be out rather soon.

The latest version i have seen is 3.6.8 :)

Is this the version your speaking of?

0

Except that they are just the names of the smilies. You can't see which one it makes until you put the post.

0

Except that they are just the names of the smilies. You can't see which one it makes until you put the post.

It depends which editor you're using. You have JavaScript features disabled, don't you? If that's the case, you don't get to see the JS-enhanced wysiwyg editor.

0

I only see the names, not the pictures.

I am using a clean install of XP home with office + the newest things from MS update. Thats it.

Javascript IS enabled

0

As I've said, it's because you are disabling clientside scripting enhancements in your member profile. A fancy wysiwyg editor is a scripting enhancement. :)

0

O i see, its saved in the profile

i had tured it off so it would work on my pda but i thuaght i would affact that as i thaugth it was a cookie duh :)

0

We have a lot of users who visit DaniWeb from work as well as from home, or from their desktop computers and laptops, etc.Therefore, all of the settings are saved in the database instead of via a cookie, down to which threads you've visited. For example, which forums you have marked as read and which threads are new since your last visit is consistant across multiple computers.

1

Nope, you made sense :)

Votes + Comments
Hey it's almost your birthday. Five more years till yer 30 scary :P
0

Bumbling? I'm not sure what you're talking about. :) Tooltips haven't followed the mouse in months and months.

0

It appears smilies are broke again. Just now clicked the Advance tab then smilies but couldn't get a list. And doesn't work here either.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.