Latest Posts

If you visit the Member Search page, the hamburger navigation menu top left is missing. You have to go back to the home page instead. Is this intentional?

Huge congrats Dani, the new DaniWeb is not only looking slick and on-trend but actually feeling so much better to use, more powerful and more professional. I'm loving it so far!

A BIG thank you from me for all the hard work you've put into this.

Dani 1,775

OK, then what you're experiencing is the intended design.

I'll wait for more feedback to see if it should be closed automatically.

rproffitt commented: Testing the comment methods. +0
John_165 commented: Noted :) +0

Yes, it can :)

Dani 1,775

No, I understand what you're saying.

I just want to make sure that, even when expanded, it's possible to scroll down to the bottom of the page and see the last post.

I thought it will automatic minimize once we posted a reply instead of manual to minimize it.

Dani 1,775

Can you take a screenshot and show me what it looks like? (Note you can click on the purple bar to minimize it).

Dani 1,775

Are you using an older web browser by any chance?

But it is covering up the post....

It depends on when the correct value for var3 is known and by whom (i.e. which function). If it is known only by func14, there's no point in changing the code. If it is known before the cascade of functions is called you might make it global. Since you have not stated which language you're using let's assume its c. If you declare var3 outside all functions, it will be visible inside each one including func15.
See: https://www.codingunit.com/c-tutorial-functions-and-global-local-variables

Dani 1,775

No, it's just supposed to hang out at the bottom of the page (and not cover up any posts).

John_165 commented: But it is covering up the post +0

It suppose to go down after we post a reply, no ?

Dani 1,775

Would the expected behavior be for that to happen? I never thought of doing that LOL.

Dani 1,775

And thank you for your comments! This has been the result of lots of late nights!

After I reply a topic, the Reply to this Topic not going down.

Dani 1,775

All fixed. Thanks for the catch!

John_165 commented: thanks!!! +0
Dani 1,775

OK, I'm able to reproduce this! Hold on while I investigate ...

To clarify ... you click the thumbs up link in the bottom left corner of a post and a whole new page loads??

No. There are no problem in the thumbs up and down link. The error is the comment in the bottom right corner.

https://i.imgur.com/EZoD5sS.png

Dani 1,775

To clarify ... you click the thumbs up link in the bottom left corner of a post and a whole new page loads??

Dani 1,775

You should definitely have the ability to vote and comment. Only new members with fewer than 5 posts or so are not allowed to. Let me see if I can figure out what's going on here because I'm not able to reproduce this behavior myself.

First of all, I would like to say that the interface is nice, amazing, and user friendly!!
Thanks Dani and those who work hard on this !!!

But one thing I would like to comment is about the vote and comment. It seems like only users with high reputation allow to use this feature because I get this message when I click the vote up button

Oops!
You do not have the permissions required to access this page.
Would you like to go back?

Since this feature is not available to all users, why not just make it visible for those users only ?

Dani commented: Testing testing +0
Dani 1,775

His code looks like mine. Haha

I have to guess here. Somehow you have this website so why not tell how you got here. Did you hire someone and they are now gone?

You obviously don't know what you're doing so take care. You could change something you may think is quite innocuous, but may have knock-on effects. Always keep backups of all previous versions. Consider asking a friend who understands php or maybe hire somebody. Else, buckle up and learn Html, php and possibly js, css, mysql.

Look to the console: "as" is not defined (line 29 and 95), function in parameter "ta" not used inside function.

Hi, i bought this from Amazon and it is working good. check this : Cooler Master Hyper D92

The following code is erroring on the connection string line 5 it used to work but then i had to move the sql server to another box and now it fails have i forgotten to do something on the sql server or is there error in my code

my error is

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[08001]: [Microsoft][ODBC Driver 11 for SQL Server]Named Pipes Provider: Could not open a connection to SQL Server [53]. in C:\xampp\htdocs\dailysales\includes\CPeriodOrdersJson.php:5 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\dailysales\includes\CPeriodOrdersJson.php(5): ->('sqlsrv:Server=F...', 'LocalAdmin', 'CrispyCrackers') #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\dailysales\includes\CPeriodOrdersJson.php on line 5

<?php

include("sqlcalendar.php");

$db = new PDO("sqlsrv:Server=FFP-X3DB\X3;Database=FFP_WebServices", "LocalAdmin", "CrispyCrackers");

$row=$db->prepare("FFP_WebServices.dbo.WEBSERV_PERIOD_ANNUAL_FIGURES_CUMMULATIVE_SELECT");

$row->execute();//execute the query

//create the array
$json_data['cols'] = array(
  array('label' => 'Mon', 'type' => 'string'),
  array('label' => 'COrdersTP', 'type' => 'number'),
  array('label' => 'COrdersAP', 'type' => 'number')
);

$rows = array();
foreach($row as $rec)//foreach loop
{
  $temp = array();
  $temp[] = array('v' => (string) $rec['Mon']);
  $temp[] = array('v' => (float) $rec['COrdersTP']);
  If ((int)$rec['Per'] < ($CurrentPeriod)) {
    $temp[] = array('v' => (float) $rec['COrdersAP']);}
  Else {}   
  $rows[] = array('c' => $temp);
}
$json_data['rows'] = $rows;

//built in PHP function to encode the data in to JSON format
echo json_encode($json_data, JSON_NUMERIC_CHECK);
?>

using the following code i get an error from line 5 my error is

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[08001]: [Microsoft][ODBC Driver 11 for SQL Server]Named Pipes Provider: Could not open a connection to SQL Server [53]. in C:\xampp\htdocs\dailysales\includes\CPeriodOrdersJson.php:5 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\dailysales\includes\CPeriodOrdersJson.php(5): ->('sqlsrv:Server=F...', 'LocalAdmin', 'CrispyCrackers') #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\dailysales\includes\CPeriodOrdersJson.php on line 5

any ideas please it used to work before i moved my database to a new server

<?php

include("sqlcalendar.php");

$db = new PDO("sqlsrv:Server=FFP-X3DB\X3;Database=FFP_WebServices", "LocalAdmin", "CrispyCrackers");

$row=$db->prepare("FFP_WebServices.dbo.WEBSERV_PERIOD_ANNUAL_FIGURES_CUMMULATIVE_SELECT");

$row->execute();//execute the query

//create the array
$json_data['cols'] = array(
  array('label' => 'Mon', 'type' => 'string'),
  array('label' => 'COrdersTP', 'type' => 'number'),
  array('label' => 'COrdersAP', 'type' => 'number')
);

$rows = array();
foreach($row as $rec)//foreach loop
{
  $temp = array();
  $temp[] = array('v' => (string) $rec['Mon']);
  $temp[] = array('v' => (float) $rec['COrdersTP']);
  If ((int)$rec['Per'] < ($CurrentPeriod)) {
    $temp[] = array('v' => (float) $rec['COrdersAP']);}
  Else {}   
  $rows[] = array('c' => $temp);
}
$json_data['rows'] = $rows;

//built in PHP function to encode the data in to JSON format
echo json_encode($json_data, JSON_NUMERIC_CHECK);
?>

function "kal" and "getsign" not functioning.

    function kal (ta) {
    var xy;
    var x1 ; 
    var x2; 
    var x3; 
    var x4;
           if (xy==1) {x1=0; x2=1; x3=1; x4=1;}
    else if  (xy==2) {x1=1; x2=0; x3=1; x4=0;}
    else if  (xy==3) {x1=0; x2=1; x3=0; x4=1;}
    else if  (xy==4) {x1=1; x2=1; x3=1; x4=1;}
    else if  (xy==5) {x1=0; x2=0; x3=1; x4=0;}
    else if  (xy==6) {x1=0; x2=1; x3=1; x4=0;}
    else if  (xy==7) {x1=1; x2=1; x3=1; x4=0;}
    else if  (xy==8) {x1=1; x2=0; x3=1; x4=1;}
    else if  (xy==9) {x1=1; x2=1; x3=0; x4=1;}
    else if  (xy==10) {x1=0; x2=0; x3=1; x4=1;}
    else if  (xy==11) {x1=1; x2=1; x3=0; x4=0;}
    else if  (xy==12) {x1=0; x2=0; x3=0; x4=1;}
    else if  (xy==13) {x1=0; x2=1; x3=0; x4=0;}
    else if  (xy==14) {x1=1; x2=0; x3=0; x4=0;}
    else if  (xy==15) {x1=1; x2=0; x3=0; x4=1;}
    else if  (xy==16) {x1=0; x2=0; x3=0; x4=0;}
    this.xa = x1;
    this.xb = x2;
    this.xc = x3;
    this.xd = x4;
    return this;
    }
    xaxa = kal(as)
    w1 = xaxa.xa

    xbxb =kal(bs)
    w2 =xbxb.xa

    xcxc =kal(cs)
    w3 = xcxc.xa

    xdxd = kal(ds)
    w4 = xdxd.xa

      function getsign(w1, w2, w3, w4) {
      var sa;
      var w1;
      var w2;
      var w3;
      var w4;
       if  (w1==0 && w2==1 && w3==1 && w4==1) {sa = 1};
      if  (w1==1 && w2==0 && w3==1 && w4==0) {sa = 2};
      if  (w1==0 && w2==1 && w3==0 && w4==1) {sa = 3};
      if  (w1==1 && w2==1 && w3==1 && w4==1) {sa = 4};
      if  (w1==0 && w2==0 && w3==1 && w4==0) {sa = 5};
      if  (w1==0 && w2==1 && w3==1 && w4==0) {sa = 6}; ...

I've never found such. And there are many reasons (hurdles?) why this isn't done. You can take a screen grab of each frame you want for your powerpoint then put that on a slide and make it that way.

If you think you need to save what you nabbed with printscreen, remember that Windows Key?
Read https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/2/15/14629560/just-hit-windows-key-plus-print-screen-for-windows-screenshots-its-so-easy