Member Avatar

Long Title: "Here are some top topics recommended just for you" email recommends a thread deleted two months ago. "what are the feature of window 10" was in my email and that looks to have been removed two months ago. As a moderator I can get to it but is the code behind this in need of a little update to not recommend content that was removed? What about folk that don't have this superpower? I'll forward this email back to you via email with comment. In short: 1. Received email from DW on 11/20/2019. 2. Thought I'd read an …

Member Avatar
+2 forum 7
Member Avatar

# python 3.7 # Hey im very new to programming and just made my first program. My goal is to have a program that checks user name and pass with a few other tricks as you should see in the program. unfortunatly the feature after login is having some trouble. It is supposed to check the input and see if its in the range and give some feedback but it just isnt working right. i would appresheat it if yall could take a look. P.S. i apolagize for my spelling never been one of my strong suits.

Member Avatar
+0 forum 13
Member Avatar

I have it set to Daily Digest yet I get near instant alerts on posts I am watching. Maybe broke, or it's just me.

Member Avatar
+0 forum 2
Member Avatar

Recently I realized that I not receive any email notification from DaniWeb. When I check on the User Settings, I saw this alert message > We have been having problems emailing you. Has your email address changed? Please update your email address to begin receiving email from us again. After I re-write my email, this message changed to > An email to verify your account has been sent to xxx@hotmail.com. Please click the link in the email to confirm your email address. But when I check my mail, I don't receive any email from DaniWeb.

Member Avatar
+1 forum 11
Member Avatar

//With this method, I input a string and return an array that contains a sorted list of characters as per the frequency. Eg: If i input "apple", the out put should be p,a,l,e, How do I do this? public static ArrayList<Character> characterFreqDist(String statement) { char[] Array = statement.toCharArray(); int length = Array.length; int most_frequent_count = 0; char most_freq_character = '\0'; char[] Final_Array = new char[length]; ArrayList<Character> Sorted_Array = new ArrayList<Character>(); for(int loop = 0 ; loop<length ; loop++) { most_freq_character = '\0'; most_frequent_count = 0; for(int i = 0; i<length ; i++) { char single_character = Array[i] ; int counter …

Member Avatar
+0 forum 6
Member Avatar

First how this happened. The Nissan Leaf from about 2011 to mid 2015 on the SV and SL models included Telematics. Telematics in thse models let the owner use a web site or smart phone app to query battery status, start or stop charging and turn on/off the climate control as well as get performance statistics. After years of warnings from AT&T that the 2G cellular network was going to shut down, AT&T did the shutdown in January 2017. This caused a lot of troubles in the M2M and Telematics space or business. Nissan responded by offering a (discounted?) upgrade …

Member Avatar
+0 forum 3
Member Avatar

Example: https://www.daniweb.com/programming/web-development/threads/518292/problem-in-php-showing-undefined-index-and-not-inserted-in-my-datasbase Click on one image and I get two tabs with the same image on both tabs. That's odd.

Member Avatar
+0 forum 4
Member Avatar

As title suggest, full screen edit happened in one of my replies. Could not exit with escape. Had to abandon the reply. Trying to replicate now.

Member Avatar
+0 forum 4
Member Avatar

Hi, I have a little problem with my PC. This 'America Megatrends' screen pops up unpredictably when playing/using my computer. Is there a way I can stop it from popping up? This all started 2 weeks ago while playing Fortnite and ever since, I have this screen showing everyday. I don't want to dammage my PC in any way! It tells me to press F1 and when I press it, information on my PC shows up. How can I stop it from showing up permanently? Thank you! Need help ASAP.

Member Avatar
+0 forum 22
Member Avatar

Dani/Blud - heads up that the newsletter editor doesn't appear to be sending the newsletter edits for checking. I've been editing the October issue all morning and hit the preview button a bunch of times, with no emailed version arriving at all.

Member Avatar
+0 forum 4
Member Avatar

OK, so in [this thread](https://www.daniweb.com/hardware-and-software/microsoft-windows/threads/507918/presentation-loads-with-error) I offered advice to visit the Microsoft troubleshooter here: https://support.microsoft.com/en-gb/help/927477/how-to-troubleshoot-a-damaged-presentation-in-powerpoint-2007-and-powerpoint-2010 and DaniWeb broke the link and struck a line through it to say it didn't exist, when it quite clearly does. It may well break again here, let's see. I suspect that DaniWeb isn't handling long URLs very well. I ended up doing a Bit.ly on it so the chap can still get to the site, but I'd much rather have left the original so he knows he is going to Microsoft...

Member Avatar
+1 forum 25
Member Avatar

hi im hoping someone can help, I've been updating my website recently and noticed that for some reason when you navigate the pages after a few seconds of landing on any page it sudenly reverts to a different page, ive had various people test on multiple browsers and operating systems and on pc and mobile, and it does the same thing. has anyone ele come across this problem? thanks Sandra

Member Avatar
+0 forum 19
Member Avatar

What has gone wrong with DaniWeb? It is no longer normal usable on the Ubuntu Phone.

Member Avatar
+0 forum 18
Member Avatar

I moved this post to a new question. since it was getting lost. Something I've been meaning to bring up for sometime. I can't login on Chrome Mobile. I get the sign in page, but then it just goes back to the generic home page with the login link. I'm using Android. It could be a cookie issue, I guess, though I haven't messed with any settings and there haven't been any warnings about not being able to set a cookie. It doesn't present any error message, the login is just basically ignored, and I'm re-directed to the home page. …

Member Avatar
+0 forum 7
Member Avatar

This is the message I get while trying to answer in a thread. Only, there is no clue of what I could do to prove that I'm actually a human, so that the robot would be satisfied. Can you help me ? (qupzilla/linux) edit: with firefox, it works. Only it's the first time I get this error in qupzilla. What can I do ?

Member Avatar
+0 forum 8
Member Avatar

I deleted my recently made post in: https://www.daniweb.com/hardware-and-software/information-security/threads/506745/why-does-google-offer-free-fonts-to-use-online Now when I'm in "Articles I'm Watching", it says about it: "0 votes; 0 replies; 25 views", despite thread having 7 replies. Edit 1: Also title got encoded and not decoded: `After deleting of a recent post, &quot;Articles I'm Watching&quot; shows 0 replies`. Edit 2: Just when someone responded to this same thread, it says that there is 1 reply now, even though it's 8th.

Member Avatar
+0 forum 10
Member Avatar

Whenever I try to access my Inbox I get an error message - `Rate limit exceeded: Please try your request again in a few minutes.`. This happens even trying to access a conversation from an email notification.

Member Avatar
+1 forum 7
Member Avatar

Just submitted a reply to https://www.daniweb.com/programming/threads/506291/recursion-call-on-exit at roughly 3 pm California time (15 minutes ago) using Windows 10 Chrome. It's either lost or there is an extremely long delay. I was watching carefully. I know I pressed the right button ("Submit Your Reply"), I know there was no error message after that, I know my post disappeared from the text box after I pressed "Submit Your Reply", and I'm sure there was no popup warning me that my post would disappear and was I sure I wanted to leave the page. It appears to be gone. I've also noticed (recently …

Member Avatar
+0 forum 3
Member Avatar

See this thread. https://www.daniweb.com/programming/software-development/threads/506236/may-i-please-have-help-with-a-cannot-find-symbol-error The first line of my response is code and I did not forget to indent. I also used the `</> Code` button. It turned green like it should, so it looked fine. Then I hit submit and the code was in regular text. Edited it a few times, each time looked right, but posted wrong. Using Chrome on Windows 10.

Member Avatar
+0 forum 3
Member Avatar

1. Log In 2. Click Inbox 3. I see the PM page 4. Click "Log Out" from "AssertNull" dropdown menu to the left of "Finder" dropdown menu. 5. Directed to Dazah permissions page: "DaniWeb uses Dazah to power its social features and requests the ability to: Manage your Dazah user profile Manage your Dazah conversations Manage your Dazah groups" 6. Click "Continue as Fred" button. 7. Repeat steps 3 to 6 endlessly trying and failing to log out. Well, not endlessly. Eventually I get a sad face on the Dazah page as opposed to step 5. If I navigate somewhere …

Member Avatar
+0 forum 4
Member Avatar

On a longer discussion the 21st post went to page 2. Yet I could not navigate to the 2nd page or get to the 21st post. Making another post fixed it but still it's something. Not an end of the world type bug. Hope you can replicate it. First encountered it at https://www.daniweb.com/hardware-and-software/networking/threads/501690/cannot-connect-laptop-to-internet-via-dsl

Member Avatar
+0 forum 28
Member Avatar

We're working on making things a bit different on the DaniWeb/Dazah backend. As a result, there were some routing issues that caused logins to break today if you weren't already logged in. These should be fixed now, sorry for any inconvience.

+1 forum 0
Member Avatar

Saw some threads regarding this, but all from years ago, none since the new rollout, so here's a new thread. Checking out my profile, I saw that I had a downvoted post! Me! After crying for a few minutes, I click on the red "thumb down" icon to see which post was voted down so I could grovel in that thread and hope someone would take pity and upvote me so I was batting 1000 again. When I click the icon ![daniweb_down_vote.jpg](/attachments/small/4/5a4f72fd31741043851a4da1bb4fde30.jpg "align-left") , I get a screen with the title "Oops!" and the text on the screen tells me …

Member Avatar
+0 forum 11
Member Avatar

OK, now I'm getting nervous. I'm logged in as AssertNull finally (hooray!). I had a temporary throwaway account, Derek_8, that I created due to the rollout snafu's. I just saw a big green "Sponsored" icon next to "Derek_8". I can't think of any reason I'd have that next to Derek_8. I haven't donated money to Daniweb, which I thought was how you got this "Sponsored" icon. Is this (I hope) a new Daniweb rollout bug?

Member Avatar
+0 forum 5
Member Avatar

Hi, this was my previous post https://www.daniweb.com/programming/software-development/threads/504670/need-help-with-a-java-program-that-will-indent-code-from-another-java-file#post2204763 I heard it would make more sense if I put all the code on one line and worked on it from there. I already have code that will indent properly, but I need code that will properly separate the text in Code.java This is what Code.java looks like // Code.java import java.io.*; import java.util.*; public class Code { public static void main(String[] args) throws FileNotFoundException { Scanner input = new Scanner(new File("words.txt")); PrintStream output = new PrintStream(new File("words2.txt")); while (input.hasNextLine()) { String text = input.nextLine(); echoFixed(text, output); echoFixed(text, System.out); input.close(); } } public …

Member Avatar
+0 forum 6
Member Avatar

Hi everyone i have this code setTimeout(function() { var hiddenimages = [],albumcover; albumcover = uploadSuccess.udest + imagesarray[0]; // for (var i = 0; i < imagesarray.length; i++) { imagepath = uploadSuccess.udest + imagesarray[i];// user image location.. //if(i != 0) hiddenimages += "<a class='dfed _p040red uid glryview501 _p44oid' href=" + imagepath + "><img src=" + imagepath + "></a>"; //hiddenimages+= "{ src: "+imagepath+",'thumb': "+imagepath+"}"; //hiddenimages[i] = ""; } console.log(hiddenimages);//<a hre..>.</a>...<a hrf.>...</a>... //$("._d123e").append(hiddenimages); $glryPostContainer = "<span class='_p033'>" + "<center><span class='_p421rud'>" + "<a class='dfed' href=" + albumcover + ">" + "<img src='" + albumcover + "' class='_p034 eeac'/>" + "</a>" + hiddenimages + "<span …

+0 forum 0
Member Avatar

Please see attached screenshot. Both threads were started by Pavan_9 but somehow it is showing maverick2020. Or is this caused perhaps by a name change. ![Untitled.png](/attachments/large/0/32a4fe073a2986a18ff771bf9ac4e7ea.png "align-center")

Member Avatar
+0 forum 7
Member Avatar

When I type code directly into a post I realize that I must indent four spaces/tab in order for the text to be recognized as code. But when I insert code using the code tool I would expect (as it did in the "old" DaniWeb) the first indent to be added for me. This is no longer the case so if I copy/paste all the code from a vb.net project, statements like Imports WMPLib Public Class Form1 End Class are no longer recognized as code because they are not automatically indented. Everything added via the Code tool should be recognized …

Member Avatar
+0 forum 10
Member Avatar

Hello, while browsing my posts I saw that sometimes quoted text is not displayed, yet there is an empty space in the corresponding area, I think the quote block is floating somewhere, if I inspect the document I can see the quoted text, here are few screenshots: ![quotes.jpg](/attachments/large/0/69b78841f35118216a98096ba3d24af7.jpg "align-center") ![inspect.jpg](/attachments/large/0/c65f82fcec55fc9f580fa59bde01393b.jpg "align-center") See how left side message has quoted text, and right text is missing? I also zoomed down to 33% but nothing changed. Using: * **Google Chrome:** Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/45.0.2454.101 Safari/537.36 Works fine on Mozilla Firefox and Opera.

Member Avatar
+0 forum 3
Member Avatar

The unread PM counter in the main toolbar (between the finder and chat icons) is stuck on 0 and doesn't change to show new/unread PMs. Not exactly the most serious of problems, but something to flag for later when you get a chance to check it out Dani.

Member Avatar
+0 forum 6

The End.