Hi Everyone, I have this problem. I am done with the coding, and I want to access it using a url. The program is working perfectly in my local computer, but when I try to go to IIS, add a new website, assign port, like what I did in my past programs. The problem is when I try to go to the url, it is giving me the error: Login failed for user 'test1\Test2$'. Here are some useful info: Test1 is the network, Test2 is the server and the IIS that I have located the development file I developed the …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 1

You guys were so kind in helping me resolve my database connection problem, my web page is up and running with connections to the database working just great. Thank you all. Now I am just having a problem getting the Search to work. My web search requests return the following: "No documents matched the query", however, if I go to the Index Service MMC, and use that query, all my documents are returned. I am running Windows Server 2003 Enterprise with IIS 6.0 on a 64 bit processor. I migrated this web site from the same OS but a 32 …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 1

All the registered IIS MIME types in IIS 7 + Windows Vista are registered in the following config file.  [CODE]C:\Windows\System32\inetsrv\config\applicationHost.config[/CODE] I was wondering where I can find the same file in Windows XP when I have IIS 6 installed? Additionally, in Vista if I add a MIME type MANUALLY, it is included in a newly created [web.config] file in the corresponding directory. Where will be this particualr directory in XP?

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 2

The End.