Member Avatar

My toshiba laptop screen suddenly turned black,but if looking closely you can still barely see what is on the screen, like the screen saver turned it self on, but I restarted my computer many times and it loads up but still no results. I had this problem about 4 months ago, so i called toshiba helpline and they were very helpful and gave me instructions while on the phone. The guy on the phone told me to shut down the system, unplug it, take the battery out and press ON button for 20 seconds, then realise the finger and wait …

Member Avatar
+0 forum 260
Member Avatar

I have my instructions in the top of my code. But for some reason when I input a decimal and then return my error message like it is supposed to then I input a valid amount it prints everything twice, once for the valid input then once for the valid input here is what i am getting(below bottom). 01 """ 02 withdraw_money() 03 a. prompt user for a money amount in US Dollars (no cents, i.e. no 04 fractional part allowed) 05 b. print a preamble which says that user will see the breakdown of the 06 money in banknotes …

Member Avatar
+0 forum 4
Member Avatar

Hi! Its been a while since i've been here but this place was always good to me before. Well my computer was really slow and 100% usage, i also noticed mysearchdial popup through firefox and i thought it was like an addon so i actually used that it silly me to log in to my email and facebook etc... i followed all the instructions in the guide and ran all the scans. The only problem i faced was that i coldnt generate a GMER log one for some reason despite trying a lot. anyways everything else worked and i can …

Member Avatar
+0 forum 2
Member Avatar

How does this work? I need to setup something so I can access my home computer from anywhere. I followed the instructions [URL="http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/expert/northrup_03may16.mspx"]here[/URL] but I'm still having problems. I have a WRK54G v1.0 Wireless-G Broadband Router, I've setup WPA with a shared key. I turned off SSI broadcast, enabled MAC Address Filtering, and changed the admin password. DHCP is still enabled... I might have had troubles port forwarding to, when i log in to the router there lost of stuff to do with ports and it's all confusing me, port triggering etc. If anyone is farmiliar with this router and …

Member Avatar
+0 forum 12
Member Avatar

Hi All, I am making a website. I want to know how to implement loading animation in my website. user will see percentage of loading. Once 100% completed he/she will see my website. There are lot of css3 animation all around the internet but don't know how to apply it practically. Any instructions are highly appreciated. :) Thanks

Member Avatar
+0 forum 2
Member Avatar

i am new to the e2glite due to assignment required. Currently using SWI-PROLOG as my coding software, and now i was copy some example code and also downloaded e2glite.jar from e2glite web, after i follow their instructions, i am able to view the java on browsers but i can't able to perform it. ERROR 800 Occured: found on line 0 (below) before character 1 null According to the e2glite website, ERROR 800 = Missing or Empty knowledge base. How can i fix this error?

Member Avatar
+0 forum 3

The End.