Hi folks, My onboard VGA display port is not working. When I start machine display toggles 'ON'/'OFF' in series and after 10 seconds monitor goes blank. My doubt is that the VGA port has some issues. I've checked monitor by connecting it to laptop. Its working fine. So my question is.. if I add PCI VGA card or PCI DVI card on motherboard, will my display work? Or I must have to go for graphics card? My computer usage is normal(movie/songs/documents/internet). No Gaming. My desktop configuration is Processor: Intel Core 2 Duo E4400 Motherboard: Intel D945GCCR Monitor: Samsung SyncMaster 2033w …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 7

I'm not sure why...but everything just started appearing more than once on my T.V and there are lines going across in two's... DLP Projection TV Specifications Screen Size 62" diagonal Screen Aspect 16:9 Displayable Colors 16.77 million colors Data Signals (N/A) TV Scan Lines 480i, 480p, 720p, 1080i Input Terminals Composite Video 3 (RCA) S-Video 3 (4-pin mini DIN) Component Video 2 (RCA x 3) HDMI Digital Interface 1 (19-pin HDMI interface) Stereo Audio In 3 (RCA L/R) Output Terminals Composite Video 1 (RCA) Stereo Audio Out 1 (RCA L/R) DLP TV Accessories Speakers Built In Dimensions and General Specs …

Member Avatar
+0 forum 0

Alright, my Thinkpad T60 decided to stop booting. I've tried all the obvious already. Anyway, when I start it up, it shuts down in 3 seconds. All the lights act normal, but no display. To get it to boot again, I need to remove the A/C and the battery. When I plug in the external VGA, it boots like normal. If I hit FN+F7 (LCD/External toggle), it powers off. What could the cause be? I was thinking a shorted out ribbon, are blown fuse or a faulty LCD, but it may be something else. Thanks in advance.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 22

The End.