1,105,169 Community Members

Cannot watch Youtube on IE 9

Member Avatar
diode2012
Newbie Poster
5 posts since Nov 2012
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 
Greetings Techies,
My access to Youtube via IE 9 has become intermittent.
However, it's fine with Google Chrome and Mozilla Firefox. 
I have tried disabling the ActiveX Filtering and tried
the Compatibility thing too.
The JavaScript is enabled and working (I checked it on 
javatester.org).
I have Googled for the problem a million times if I have
done it once. And I have applied all the "solutions"
offered. Nada.
Specs:
OS Version: Microsoft Windows 7 Ultimate, Service Pack 1, 32 bit
Processor: Intel#R# Celeron#R# CPU 550 @ 2.00GHz, x64 Family 6 Model 22 Stepping 1
Processor Count: 1  
RAM: 2038 Mb
Graphics Card: Mobile Intel#R# 965 Express Chipset Family, 384 Mb
Hard Drives: C: Total - 59899 MB, Free - 8661 MB; D: Total - 54469 MB, Free - 32758 MB;
Motherboard: FUJITSU SIEMENS, ESPRIMO Mobile V5505
Antivirus: avast! Antivirus, Updated and Enabled
Please help,
Thanks
Member Avatar
zeroliken
Nearly a Posting Virtuoso
1,222 posts since Nov 2011
Reputation Points: 79 [?]
Q&As Helped to Solve: 216 [?]
Skill Endorsements: 15 [?]
 
0
 

Do you have the latest version of flash installed and running as an add-on on IE9?

Member Avatar
JorgeM
IT Addict
6,387 posts since Dec 2011
Reputation Points: 567 [?]
Q&As Helped to Solve: 956 [?]
Skill Endorsements: 172 [?]
Moderator
Featured
Sponsor
 
0
 

If you do have flash installed, you may want to try to reset IE9 back to its default settings.

Click on Internet Options, Advanced, Reset button.

almondjoy
Newbie Poster
6 posts since Nov 2012
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
Unverified Member
 
0
 

there's this thing called microsoft fix it and it is kind of stupid, but i had the same problem and used it somehow and it worked.

Member Avatar
diode2012
Newbie Poster
5 posts since Nov 2012
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 
Hi,
Thanks for the reply guys. Yes, I do have the latest
version of flash installed and running as an add-on
on IE9. Yes, I have tried Fixit (you're right, almondjoy,
it is stupid!). Nada.
As of now, the only option is the Reset one, as suggested
by JorgeM. I'm a bit wary of trying it. Is it reversible?
Please revert asap.
Thanks.
Member Avatar
gALENA
Newbie Poster
9 posts since Aug 2009
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 1 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

i think its easier if u use the working browser.. MozillaFirefox or GoogleChrome

.

Member Avatar
JorgeM
IT Addict
6,387 posts since Dec 2011
Reputation Points: 567 [?]
Q&As Helped to Solve: 956 [?]
Skill Endorsements: 172 [?]
Moderator
Featured
Sponsor
 
0
 

As of now, the only option is the Reset one, as suggested by JorgeM. I'm a bit wary of trying it. Is it reversible?

If you proceed with hitting the reset button, the result is that it will reset IE back to the state of a clean fresh install IE install. Is it reversible, no there isnt an unreset process that I know of. I have used this reset button many times when dealing with quirky IE issues. My experience has been favorable and have not encountered an event where I wish I did not click the reset button.

In those instances where the reset button did not help, if an IE upgrade was available, that was a another option. If neither options helped, I would proceed with installing a different browser.

Member Avatar
diode2012
Newbie Poster
5 posts since Nov 2012
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Thanks, JorgeM, I'll cross my fingers and
give it a try. I'll let you know how it goes.

Member Avatar
cafayzieg
Newbie Poster
1 post since Nov 2012
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Well done, it works for me. thanks a lot.

Member Avatar
diode2012
Newbie Poster
5 posts since Nov 2012
Reputation Points: 0 [?]
Q&As Helped to Solve: 0 [?]
Skill Endorsements: 0 [?]
 
0
 

Know what? Wonder of wonders! Before I could say "screwed",
it started functioning of its own. Its so god-
damn frustrating: Now it's not; now it is.
What the F could be the prob?

PS: Dear gAENA,
You're right but until and unless one
resolves the problem, one will ever remain in darkness,
wot?
Regards

You
This article has been dead for over three months: Start a new discussion instead
Post:
Start New Discussion
Tags Related to this Article