<?php include 'ProcessDAO.php'; $dest=""; if(isset($_POST['login'])){ session_start(); // i get an error in this line !! $_SESSION['status']='online'; $_SESSION['breadcrumb']='home'; $pro = new ProcessDAO(); $dest = $pro->LogIn($_POST['username'],$_POST['password']); }else{ session_start(); $dest ="Location: ../index.php"; session_destroy(); } header($dest); ?> guyss can you help me out because in my Login.PHP file when i login i always get this error . >** Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\IPMS\process\ProcessDAO.php:1) in C:\xampp\htdocs\IPMS\process\login.php on line 5**

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 6

import java.util.*; public class Node { int costs[][]=new int [4][4]; int mincosts[]=new int [4]; int dest[]=null; ArrayList packets=new ArrayList(); Simulator sim=null; /** *@param args */ public RoutingPacket creatertpkt(int srcid, int destid,int mincosts[]) { RoutingPacket oRPacket =new RoutingPacket(); oRPacket.setSourceid(srcid); oRPacket.setDestid(destid); oRPacket.setMincost(mincosts); return oRPacket; } void rtinit(int srcid,int dest[], int initcosts[][],int initMinCosts[],Simulator s) { System.out.println("Entering rtinit\n"); costs=initcosts; mincosts=initMinCosts; sim=s; this.dest=dest; for(int i=0; i<dest.length ;i++)sim.toLayer2(creatertpkt(srcid,dest[i],mincosts)); //packets.add(creatertpkt(srcid,dest[i].mincosts)); printTable(); } public void rtupdate(RoutingPacket oReceivedPacket){ System.out.println("Entering rtupdate"); int destid, i,j; int srcid = oReceivedPacket.sourceid; for(destid=0; destid < 4; destid++) { int mincosts12[] = {999,999,999,999}; //if there is a new min distance if (oReceivedPacket.mincost[destid]!=999) { //update distance …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 4

So my computer has been saying werfault.exe application error anytime i start a program. So i started a clean install and tried to reinstall my OS but it came up with another error and now i have a computer with no OS or anything. Is my HDD or SSD broken? i have both an HDD and a SSD i was planning on installing the OS onto the SSD. PLEASE can someone tell me what's wrong with my computer? My PC:AMD FX-6300 6-core Vishera Msi 990FXA-GD80 GTX 660 ti 850W PSU Adata 32gb ssd WD 750gb 7200rpm HDD Patriot 8gb ram …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 10

On my GT-P3100 I can login to internet through Wi-Fi but cannot connect to internet through mobile data connection, when wi- fi is not available.Kindly suggest what is required. manitm16

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 2

I am unable to insert data into database, plz help me out. This is my code using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; namespace labsoft { public partial class test_group : Form { Form opener; public test_group(Form parentForm) { InitializeComponent(); opener = parentForm; } System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection con; System.Data.SqlServerCe.SqlCeDataAdapter da; DataSet ds1; int MaxRows = 0; int inc = 0; private void Form2_Load(object sender, EventArgs e) { // TODO: This line of code loads data into the 'labworkDataSet1.test_main_group' table. You can move, or remove it, as needed. this.test_main_groupTableAdapter.Fill(this.labworkDataSet1.test_main_group); con = new System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection(); con.ConnectionString …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 2

Ok, so I have 3 computers in my house. 2 of them have complete internet access, the otherone doesn't and I don't know why. Let's call this computer A. Computer-A can't access web pages (using let's say chrome or IE). However my router has it's mac in the connected devices list. Also, I can ping my dns servers from this computer and get a response. Hell I can even ping google, but when i try to access from my browser it just wont open. I already flushed dns, changed the router's password and I'm kindda runing out of ideas. Any …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 2

OK here is the 1 million dollar question for super gurus only.A few months ago I had the stupid idea of installing Performersoft LLC,because my pc performance was not too good, so I thought that maybe I needed some update like drivers etc.When I realized I didn't need it, I uninstalled the software. After that every time I start the pc, I have to wait quite a long time until this blinking icon appears on my taskbar asking me if I want to install the software.I realized that something must have gone wrong during the removal so I figured to …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 2

Hi I am running phpMyAdmin 5.6. I have created a table as described in a tutorial. This table is supposed to have a null value in a text field, I cannot do it, I tried everything.The examples on the web refer to older versions and I keep getting error.I even tried to do it from the command propmt using alter or update but as I said the examples do not agree with this version of phpMyAdmin.Can somebody tell me how to do it?Thanks.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 4

Hi, here I have another problem for you guys.I am doing this tutorial on mysql and php: http://repository.ui.ac.id/dokumen/lihat/3322.pd Now after I have reinstalled everything, MySql,phpMyAdmin and PHP everything works fine except I cannot log in as root.When I installed mySql I set a root password and also I created 2 accounts both admin.I can connect with the db from the command line with both but not as root.If I insert the root password the prompt disappears.I experimented a little and I can connect like this localhost/connecting.php with this code and any of the 2 accounts: <?php mysql_connect("localhost","Carlo","mypassword" or die(mysql_error()); echo …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 6

Hi, I have made a script that is supposed to check if an image exists on remote server, check if exists on local server, and decide weither or not to copy the image or not (It is poster images for a movie database of my own). However this is under a mysql query and is supposed to go through the entire table, but instead it only works for the first row and I recieve php error: > Fatal error: Cannot redeclare remoteFileExists() (previously declared in C:\wamp\ww ... etc. Here is my code, I tried 2 different methods, first using curl: …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 4

I'm taking a beginning java class and I'm trying to create a helper method to get a input from a user and combine all four methods into a package I can use in my programs after. I keep running into trouble with the last method, getMenuStringFromUser, the error it gives me says java cannot find symbol method getIntegerFromUser(java.lang.String,int,int) here's what i have so far package bulletproof; import java.util.*; //BULLETPROOF METHOD FOR INTEGERS // better general method with low and high limits class getIntegerFromUser { public static int getIntegerFromUser(String prompt, int low, int high) { Scanner keyboard = new Scanner(System.in); while …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 3

cant save ReturnIDcount in database table . ALTER PROCEDURE [dbo].[Transaction] ( @Patient nvarchar(50), @E_TO nvarchar(50), @R_type int, @User_name nvarchar(50), @ReportType int, @Patient_no int, @Patient_ID_NO numeric(18,0), @ReturnIDcount nvarchar(50) output ) AS BEGIN declare @idcount numeric(18,0) declare @tempid numeric(18,0) set @tempid = 0; declare @idcnt numeric(18,0) select @idcnt =isnull( max(idcount),0) from Transactions where year(R_date)=year(getdate()) if (@idcnt =0) set @tempid=1 else set @tempid = @idcnt +1 INSERT INTO dbo.Transactions (Patient,E_TO,R_date,R_from,User_name,report_type,Patient_no,Patient_ID_NO,idcount) values (@Patient,@E_TO,getdate(),@R_type,@User_name,@ReportType,@Patient_no,@Patient_ID_NO,@tempid) select @idcount =isnull( max(idcount),0) from Transactions where year(R_date)=year(getdate()) set @ReturnIDcount = '301A' + cast( @idcount as varchar) return @ReturnIDcount END

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 6

The End.