**Problem** **When split msg variable to more lines it not give me values in lines ? msg variable in debug give me text scanning bellow** **Details** i work in windows form c# vs 2015 i using bar code reader to read qr code bar code scanner working as USB keyboard and define as HID Drivers if i replace msg variable with text box it working in read data and spiting SUCCESS so that what is the problem in splitting below code ? text scanning : 30 General Conference of Arab Pharmaceutical Unions UserName : khalid ramzy Country : Saudia Membership …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 3

I work in windows form application c# visual studio 2015 This windows form read data by qr reader device and get it as this formate 30 General Conference of Arab Pharmaceutical Unions UserName : michel bondq Country : Egypt Membership : part when read qr it give me message above in text file I created text file and open it by hand and read qr it give me message above SO THAT IF i need to read data from device and receive result directly from device in windows form application as following : textbox1 michel bondq textbox2 Egypt textbox3 part …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 1

hi im hoping someone can help, I've been updating my website recently and noticed that for some reason when you navigate the pages after a few seconds of landing on any page it sudenly reverts to a different page, ive had various people test on multiple browsers and operating systems and on pc and mobile, and it does the same thing. has anyone ele come across this problem? thanks Sandra

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 19

My screenshot software seems to be having problems, so I'll have to just describe it. So I gave James +rep here in this thread. https://www.daniweb.com/programming/threads/507505/java-is-strictly-pass-by-value It shows up in the main Activity Stream that I did it (time 9:50 Pacific - five minutes ago). But it doesn't show up on the post (shows as 0, not 1, and I don't see my comment in yellow), nor do I see it in James' profile. I can change it from 0 to 1 (sometimes), but always with a delay and it seems like it's making a quick bounce to 1, then immediately …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 4

I have a project where I have to send data from an Excel spreadsheet to an Oracle database. Here is the code I am using and I need some help. It stops at the second string statement. I am trying to use an Excel range name to Insert or Update into an Oracle database. Any help would be appreciated. Const hostName = "host" Const portNo = "port" Const srvSID = "SID" Const usrID = "username" Const usrPwd = "password" Sub ADOInsert() Dim cnAdo As ADODB.Connection Dim strConnString As String Dim strSQL As String Dim ws1 As Excel.Worksheet 'set the worksheet: …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 1

What has gone wrong with DaniWeb? It is no longer normal usable on the Ubuntu Phone.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 18

Has anyone had any issues logging into DaniWeb today?

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 7

Why does this perfectly valid link(`http://www.databasejournal.com/features/mssql/article.php/3112381/SQL-Server-Calculating-Running-Totals-Subtotals-and-Grand-Total-Without-a-Cursor.htm`) show up as a broken link in a [post](https://www.daniweb.com/programming/software-development/threads/506824/how-to-get-the-value-from-cells-of-a-datagridview-table#post2212833)?

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 9

I moved this post to a new question. since it was getting lost. Something I've been meaning to bring up for sometime. I can't login on Chrome Mobile. I get the sign in page, but then it just goes back to the generic home page with the login link. I'm using Android. It could be a cookie issue, I guess, though I haven't messed with any settings and there haven't been any warnings about not being able to set a cookie. It doesn't present any error message, the login is just basically ignored, and I'm re-directed to the home page. …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 7

This is the message I get while trying to answer in a thread. Only, there is no clue of what I could do to prove that I'm actually a human, so that the robot would be satisfied. Can you help me ? (qupzilla/linux) edit: with firefox, it works. Only it's the first time I get this error in qupzilla. What can I do ?

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 8

I deleted my recently made post in: https://www.daniweb.com/hardware-and-software/information-security/threads/506745/why-does-google-offer-free-fonts-to-use-online Now when I'm in "Articles I'm Watching", it says about it: "0 votes; 0 replies; 25 views", despite thread having 7 replies. Edit 1: Also title got encoded and not decoded: `After deleting of a recent post, "Articles I'm Watching" shows 0 replies`. Edit 2: Just when someone responded to this same thread, it says that there is 1 reply now, even though it's 8th.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 10

Whenever I try to access my Inbox I get an error message - `Rate limit exceeded: Please try your request again in a few minutes.`. This happens even trying to access a conversation from an email notification.

Member Avatar
Member Avatar
+1 forum 7

Just submitted a reply to https://www.daniweb.com/programming/threads/506291/recursion-call-on-exit at roughly 3 pm California time (15 minutes ago) using Windows 10 Chrome. It's either lost or there is an extremely long delay. I was watching carefully. I know I pressed the right button ("Submit Your Reply"), I know there was no error message after that, I know my post disappeared from the text box after I pressed "Submit Your Reply", and I'm sure there was no popup warning me that my post would disappear and was I sure I wanted to leave the page. It appears to be gone. I've also noticed (recently …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 3

See this thread. https://www.daniweb.com/programming/software-development/threads/506236/may-i-please-have-help-with-a-cannot-find-symbol-error The first line of my response is code and I did not forget to indent. I also used the `</> Code` button. It turned green like it should, so it looked fine. Then I hit submit and the code was in regular text. Edited it a few times, each time looked right, but posted wrong. Using Chrome on Windows 10.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 3

I am trying to change the background of imageview using the following code. Here's my xml code. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <RelativeLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android" xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools" android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" tools:context="com.devnami.maya.maya.MainActivity" > <ImageView android:layout_width="match_parent" android:layout_height="match_parent" android:background="@drawable/forest" android:adjustViewBounds="true" android:scaleType="fitXY" android:id="@+id/view1" /> <ImageButton android:id="@+id/button1" android:layout_width="45dp" android:layout_height="45dp" android:textStyle="bold" android:textColor="#FFFFFF" android:background="@drawable/flower" android:layout_alignParentBottom="true" android:layout_alignParentLeft="true" /> </RelativeLayout> And here's my mainactivity.java code. public class MainActivity extends AppCompatActivity { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.activity_main); ImageButton one = (ImageButton) this.findViewById(R.id.button1); ImageButton one = (ImageButton) this.findViewById(R.id.button1); one.setOnClickListener(new View.OnClickListener() { public void onClick(View v) { ImageView iv =(ImageView)this.findViewById(R.id.view1) int i = 0; if (i == 0) { iv.setImageResource(R.drawable.mountain)); i++; } else if (i == 1) { iv.setImageResource(R.drawable.seashore3); i++; …

Member Avatar
+0 forum 0

1. Log In 2. Click Inbox 3. I see the PM page 4. Click "Log Out" from "AssertNull" dropdown menu to the left of "Finder" dropdown menu. 5. Directed to Dazah permissions page: "DaniWeb uses Dazah to power its social features and requests the ability to: Manage your Dazah user profile Manage your Dazah conversations Manage your Dazah groups" 6. Click "Continue as Fred" button. 7. Repeat steps 3 to 6 endlessly trying and failing to log out. Well, not endlessly. Eventually I get a sad face on the Dazah page as opposed to step 5. If I navigate somewhere …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 4

I'm really sorry everyone ... Due to an SSL issue, no one was able to log into DaniWeb over the past day. I wasn't aware of the issue as I was already logged in. Soooo sorry!!

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 15

I tried to go to a thread in Chrome and the connection timed out. I loaded Firefox and browsed to Daniweb and tried to log in. I was sent to Dazah (as expected) where I was told my password was no longer valid (I use a password manager so a typo was out of the question). I did a password reset and logged in to Dazah then browsed to Daniweb where I was told I was not logged in. I clicked log in and the page refreshed with me shown as logged in. This whole process is not user friendly.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 24

On a longer discussion the 21st post went to page 2. Yet I could not navigate to the 2nd page or get to the 21st post. Making another post fixed it but still it's something. Not an end of the world type bug. Hope you can replicate it. First encountered it at https://www.daniweb.com/hardware-and-software/networking/threads/501690/cannot-connect-laptop-to-internet-via-dsl

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 28

The bug related to post attachments that got introduced over the past couple of days should now be fixed. Attachments to private messages will be coming soon.

Member Avatar
+3 forum 0

We're working on making things a bit different on the DaniWeb/Dazah backend. As a result, there were some routing issues that caused logins to break today if you weren't already logged in. These should be fixed now, sorry for any inconvience.

Member Avatar
+1 forum 0

Saw some threads regarding this, but all from years ago, none since the new rollout, so here's a new thread. Checking out my profile, I saw that I had a downvoted post! Me! After crying for a few minutes, I click on the red "thumb down" icon to see which post was voted down so I could grovel in that thread and hope someone would take pity and upvote me so I was batting 1000 again. When I click the icon ![daniweb_down_vote.jpg](/attachments/small/4/5a4f72fd31741043851a4da1bb4fde30.jpg "align-left") , I get a screen with the title "Oops!" and the text on the screen tells me …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 11

Received a bug report that people are unable to post. Testing.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 4

In Chrome, when I scroll to the bottom of a forum and click **Mark Forum Read**, it just scrolls me back to the top of the page and does not actually mark as read. It works as expected, however, in Firefox. I used to see this behaviour if I clicked on **Mark Forum Read** if the page was still loading but there is no indication that the page *is* still loading and even after 30 seconds or so I see the same odd behaviour.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 1

OK, now I'm getting nervous. I'm logged in as AssertNull finally (hooray!). I had a temporary throwaway account, Derek_8, that I created due to the rollout snafu's. I just saw a big green "Sponsored" icon next to "Derek_8". I can't think of any reason I'd have that next to Derek_8. I haven't donated money to Daniweb, which I thought was how you got this "Sponsored" icon. Is this (I hope) a new Daniweb rollout bug?

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 5

Well ... We've launched. All new code. From the ground up. Every line rewritten by yours truly. It's a bit buggy here right now, but please just give me a day or so to clear everything up.

Member Avatar
Member Avatar
+1 forum 17

Hi, this was my previous post https://www.daniweb.com/programming/software-development/threads/504670/need-help-with-a-java-program-that-will-indent-code-from-another-java-file#post2204763 I heard it would make more sense if I put all the code on one line and worked on it from there. I already have code that will indent properly, but I need code that will properly separate the text in Code.java This is what Code.java looks like // Code.java import java.io.*; import java.util.*; public class Code { public static void main(String[] args) throws FileNotFoundException { Scanner input = new Scanner(new File("words.txt")); PrintStream output = new PrintStream(new File("words2.txt")); while (input.hasNextLine()) { String text = input.nextLine(); echoFixed(text, output); echoFixed(text, System.out); input.close(); } } public …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 6

Hi all, Can someone please define what a build and release engineer is in a brief summary. I've googled this but still have no idea what the person in this industry would do. **A**: What is a build and release engineer. **B**: What is a build and release engineer expected to do. Thanks

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 1

Prior to doing the following I visited every top level forum and clicked "Mark forum read". Then I went to the [Daniweb home page](https://www.daniweb.com/). The Menu bar down the right side showed **Unread** beside all forums. Clicking on any **Unread** link just made that link disappear. I think, since I had previously marked all forums as read, **Unread** should not be showing beside any forum name. Incidentally, refreshing the page restored all of the **Unread** links.

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 3

Hi everyone i have this code setTimeout(function() { var hiddenimages = [],albumcover; albumcover = uploadSuccess.udest + imagesarray[0]; // for (var i = 0; i < imagesarray.length; i++) { imagepath = uploadSuccess.udest + imagesarray[i];// user image location.. //if(i != 0) hiddenimages += "<a class='dfed _p040red uid glryview501 _p44oid' href=" + imagepath + "><img src=" + imagepath + "></a>"; //hiddenimages+= "{ src: "+imagepath+",'thumb': "+imagepath+"}"; //hiddenimages[i] = ""; } console.log(hiddenimages);//<a hre..>.</a>...<a hrf.>...</a>... //$("._d123e").append(hiddenimages); $glryPostContainer = "<span class='_p033'>" + "<center><span class='_p421rud'>" + "<a class='dfed' href=" + albumcover + ">" + "<img src='" + albumcover + "' class='_p034 eeac'/>" + "</a>" + hiddenimages + "<span …

Member Avatar
+0 forum 0

The End.