0

I have a Dell INspiron 1525 Laptop with Windows Vista Home Premium SP1. I have McAfee antivirus installed.
Windows keeps on showing a notification that check your antivirus status (no antivirus has been installed). Not only the antivirus but also the McAfee firewall is not working.
Meanwhile, I tried running McAfee and it opens and scans with no problem.
Can Anyone tell me why windows is showing such a message.
What can I Do rectify it?
Thank You.

3
Contributors
4
Replies
5
Views
8 Years
Discussion Span
Last Post by Suspishio
0

There are two ways of curing this that I know of - although my experience with this is XP not Vista.

1/
On one PC, I had a similar/same message. This turned out to be a registry problem which could only be solved by a restore point (which I didn't trust) or using the Windows CD to update the Windows already installed. Then it returned to a state of grace. I have no idea what caused this glitch. The AV program (not McAfee remained usable).

2/
On the other PC, I lost some functionality with McAfee messages to that effect. I forced a McAfee update and the orblem went away.

Let us know.

0

Follow all the steps given HERE, with the exception of Deckard Scanner instructions. That program is no longer available.
Substiture instead a full system scan with HiJackThis.
Post back here with all requested logs. DO allow all programs run to clean or remove all items found.

0

Thank You!
system restore worked for me.....restored to a point before some Windows update .... Now its as good as before...
Thanks!

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.