0

Hi there!

I'm having serious issues here. Explorer keeps crashing whenever I try to access anything in it - example, my documents. I can see the files for about a good 15 seconds before it crashes, and then I lose the start menu, taskbar, and things on my desktop for a few seconds before they reappear, albeit with the explorer windows gone.

I have scanned with AVG, Adaware, Spybot, and installed Spysweeper though I was upset it didn't tell me I had to pay until AFTER it scanned... :eek: I did this in safe mode as well. Somewhere on another site I read about shutting off third-party extensions in Explorer, which I did as well.

Keep in mind this is just Windows Explorer, Internet Explorer is still working just fine and dandy.

I'm new at Hijackthis so I don't know what to do further... any assistance would be really appreciated. I'm at a complete loss here... :sad: Thanks!


Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 1:51:51 PM, on 9/12/2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe
C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\System32\Tablet.exe
C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe
C:\PROGRA~1\COMMON~1\Stardock\SDMCP.exe
C:\WINDOWS\system32\WgaTray.exe
C:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\Program Files\Logitech\MouseWare\system\em_exec.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Winamp\winamp.exe
C:\PROGRA~1\MOZILL~2\FIREFOX.EXE
C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe
C:\Program Files\Trillian\trillian.exe
C:\WINDOWS\explorer.exe
C:\PROGRA~1\MOZILL~1\THUNDE~1.EXE
C:\Documents and Settings\Jennii\Desktop\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.thecampuscommon.com/aio/campus/
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar2.dll
O4 - HKLM\..\Run: [zBrowser Launcher] "C:\Program Files\Logitech\iTouch\iTouch.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] "RUNDLL32.EXE" C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [Logitech Utility] Logi_MwX.Exe
O4 - HKLM\..\Run: [SpySweeper] "C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeperUI.exe" /startintray
O4 - HKLM\..\RunOnce: [SpybotSnD] "C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SpybotSD.exe" /autocheck
O4 - Startup: Trillian.lnk = C:\Program Files\Trillian\trillian.exe
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.5.0_06\bin\ssv.dll
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1145870864203
O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe
O23 - Service: TabletService - Wacom Technology, Corp. - C:\WINDOWS\System32\Tablet.exe
O23 - Service: Webroot Spy Sweeper Engine (WebrootSpySweeperService) - Webroot Software, Inc. - C:\Program Files\Webroot\Spy Sweeper\SpySweeper.exe

3
Contributors
2
Replies
3
Views
10 Years
Discussion Span
Last Post by crunchie
0

this is happening to me too.it does exactly the same but its when i try to change settings in network connections.i have also tried everything you have tried.is yours sorted? someone told me you have to reinstall windows but i dont want to.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.