0

Hi c_flowers,

First of all- welcome to DaniWeb :)

We ask that members not tag their questions on to a thread previously started by another member (regardless of how similar your problem might seem). Not only does it divert the focus of the thread away from the original poster's problem, but it also makes it less likely that you yourself will get the individual attention that you need.

In light of the above, I've moved your post into a new thread of it's own, which you can find here:
http://www.daniweb.com/techtalkforums/thread50233.html

Please read this page for a full description of our posting guidelines and general rules of conduct:
http://www.daniweb.com/techtalkforums/faq.php?faq=daniweb_policies


Thanks for understanding.


-

0

As the original poster's problem was resolved more than two years ago, this thread is considered abandoned and has been closed.

In accordance with our posting rules, other members having similar questions or problems need to start their own threads and post their questions there.
In order to help us help you most quickly, please include as much information about your problem as possible in your posts.

If the member who originally started this thread wishes to have the thread reopened, please send your request, including a link to this thread, to one of our moderators via email or Private Message.

Thank you.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.