0

Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. There is no managed code running in the process. In order to attach to a process with the .NET debugger, managed code must be running in the process before attaching.

How to solve this? Please Help......Thanks..

2
Contributors
1
Reply
2
Views
6 Years
Discussion Span
Last Post by DhCoder
0

Not a lot of info to go on, but I did find this.

Taken from:
http://blogs.msdn.com/b/mkpark/archive/2004/03/09/86872.aspx

Message: No managed code is running..(7.1)


When start ASP.NET debugging:
Error while trying to run project: Unable to start debugging on the web server. There is no managed code running in the process. In order to attach to a process with the .NET debugger, managed code must be running in the process before attaching.

When do any managed code debugging:

Error while trying to run project: Unable to start debugging

Unable to start program <path of debuggee>

The .NET debugger has not been installed properly. The most probable cause is that mscordbi.dll is not properly registered. Click Help for more information on how to repair the .NET debugger.

If you installed VS7.0 and VS7.1 together and uninstall VS7.0 and you can't do ASP.NET debugging with the error message, you need to repair the installation of 1.1 CLR. it will solve your problem.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.