0

I am building a website using the Divi Builder in my local computer and when I try to make a section with a background video, it only works when Divi Visual Builder is enabled. But when I go ahead and disable it, to see my changes, the video does not load. I have inspected the elements of the site and an error was encoutered:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'opener' of null
    at Ra (http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js:3:27237)
    at Sa (http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js:3:27328)
    at Function.css (http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js:3:30850)
    at W (http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js:3:3792)
    at cb (http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js:3:28734)
    at e.fn.init.hide (http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js:4:614)
    at e.fn.init.n.fn.(anonymous function) [as hide] (http://code.jquery.com/jquery-1.12.0.min.js:4:7547)
    at mejs.MediaElementPlayer.buildoverlays (http://localhost/wordpress/wp-includes/js/mediaelement/mediaelement-and-player.min.js?ver=2.22.0:27:15321)
    at mejs.MediaElementPlayer.meReady (http://localhost/wordpress/wp-includes/js/mediaelement/mediaelement-and-player.min.js?ver=2.22.0:27:7998)
    at Object.success (http://localhost/wordpress/wp-includes/js/mediaelement/mediaelement-and-player.min.js?ver=2.22.0:27:3209)

Kindly advise on what steps should I do to resolve this.

Thanks!
`

2
Contributors
1
Reply
11
Views
5 Months
Discussion Span
Last Post by rproffitt
0

I think you answered yourself.

it only works when Divi Visual Builder is enabled.

You didn't tell why you disabled this?

Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.