2

Noticed that when I edit a post, the edit window rolls back to the first loaded text if I've just done an edit and haven't refreshed the page.

E.g.

1) Loaded text in post on page load
2) Edit press: see loaded text in editor
3) Make edit and save
4) Darn forgot something, do edit press again - but see loaded text in editor, although post shows edited text

Workaround refresh page before edit again

I'm assuming this isn't expected behaviour. Using Chrome/Win7

3
Contributors
14
Replies
99
Views
3 Years
Discussion Span
Last Post by Ancient Dragon
Featured Replies
  • I've seen the same problem -- just happened today and lost some of the edits so I had to go back and edit again. I have to refresh the page after each edit -- which is a real pain in the ass. Read More

1

I've seen the same problem -- just happened today and lost some of the edits so I had to go back and edit again. I have to refresh the page after each edit -- which is a real pain in the ass.

0

Test

Test Two :)

Test Three (without any page refreshes) :)

Edited by Dani: Test Reason

0

test initial test of this post adlfkjasf ;lsdk ds; sadf;lkf ;lkjas f;sjdhf ;lkjf ;slfkj ;sdlfkf ;sdlfkj ;slafkj ;aslkfj ;lsfk ;lsdf ;ljflkfjafk

[edit1] after some more edits ;laksdmf;lksdf

The problem is somewhat random, doesn't happen all the time

Edited by Ancient Dragon

0

Well it can't be just totally random, there has to be a reason for why it's happening. Could it be hapening only when you're the OP?

0

No, it has happened to me when posting in c and c++ forums

int main()
{
   // some test stuff this more is edited.
}

Some More edits here

Edited by Ancient Dragon

0

Hi - I've notice this for some time, but only got around to reporting it recently.

ORIGINAL

EDIT 1

EDIT 2

Doesn't seem to be happening on this thread. I'll have a look at a dead thread in the PHP forum - I'll delete if no problem, else I'll leave with a link here for you to investigate if the problem occurs.

Ah - something ODD

When I went to edit this again after the last line '...occurs.', I pressed the 'Cancel' button and just the ORIGINAL message appeared in the post. When I opened the editor again (EDIT), the whole message was there.

Edited by diafol

0

http://www.daniweb.com/web-development/php/threads/265796/how-to-open-popup-with-echo#post2022144

Orig post. -ok
1st edit - ok
2nd edit - ok
3rd edit - reverted to 1st edit

It may be that I didn't just add to the end of the post, but changed a previous edit to something else. Regardless, it shouldn't have happened.

Subsequent edits didn't seem to suffer from that problem. So it seems AD may be right? Is it random?

The cancel button thing happened there too.

Edited by diafol

0

Just happened to me again here. I had to refresh the screen 4 times befor Edit Post displayed the correct text. After that it worked ok.

Edited by Ancient Dragon

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.