0

Hi Guys

I am having a very serious problem here and i don't know who to fix this.Before my site was running on apache and everything was perfect.However to make server more efficient i decided to install nginx as a backend.
What is the problem?
All files downloaded from my server are corrupted(rar , txt....)
I tried to know what was the problem
For you guys to get a better understanding of the problem, i tried to download a txt file from my site
Result:
Original file contain the following text:
"testing of site"(without quotes)

Downloaded file contain
"testing of si"(without quotes)
Help me to solve this problem guys
I use default nginx configuration(i install nginxcp)

user  nobody;
# no need for more workers in the proxy mode
worker_processes  2;
error_log  /var/log/nginx/error.log info;
worker_rlimit_nofile 20480;
events {
 worker_connections 5120; # increase for busier servers
 use epoll; # you should use epoll here for Linux kernels 2.6.x
}
http {
 server_name_in_redirect off;
 server_names_hash_max_size 10240;
 server_names_hash_bucket_size 1024;
 include    mime.types;
 default_type  application/octet-stream;
 server_tokens off;
 disable_symlinks if_not_owner;
 sendfile on;
 tcp_nopush on;
 tcp_nodelay on;
 keepalive_timeout  5;
 gzip on;
 gzip_vary off;
 gzip_disable "MSIE [1-6]\.";
 gzip_proxied any;
 gzip_http_version 1.1;
 gzip_min_length  1000;
 gzip_comp_level  6;
 gzip_buffers  16 8k;
# You can remove image/png image/x-icon image/gif image/jpeg if you have slow CPU
 gzip_types    text/plain text/xml text/css application/x-javascript application/xml image/png image/x-icon image/gif image/jpeg application/xml+rss text/javascript application/atom+xml;
 ignore_invalid_headers on;
 client_header_timeout  3m;
 client_body_timeout 3m;
 send_timeout     3m;
 reset_timedout_connection on;
 connection_pool_size  256;
 client_header_buffer_size 256k;
 large_client_header_buffers 4 256k;
 client_max_body_size 200M; 
 client_body_buffer_size 128k;
 request_pool_size  32k;
 output_buffers   4 32k;
 postpone_output  1460;
 proxy_temp_path  /tmp/nginx_proxy/;
 client_body_in_file_only on;
 log_format bytes_log "$msec $bytes_sent .";
 include "/etc/nginx/vhosts/*";
}

Please help me .......i really need to fix this asap

1
Contributor
1
Reply
2
Views
5 Years
Discussion Span
Last Post by Khav
0

Fixed...........nothing to do with nginx
JUst that i had to save my config.php with utf-8 without D0M

This question has already been answered. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.