-1

Could someone please help with an issue that's preventing my video from showing in IE8.
It play's on all other IE versions...and plays fine in Firefox & Chrome.

<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,115,0" width="768" height="466"> 
  <param name="movie" value="../media/video/anassa.swf"> 
  <param name="quality" value="high"> 
  <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> 
  <param name="allowFullScreen" value="True" /> 
  <embed src="../media/video/anassa.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="768" height="466" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="True"> 
  </embed> 
</object>

I'm sure it's a simple fix, but my brain hurts due to excess vodka last night!

1
Contributor
1
Reply
2
Views
7 Years
Discussion Span
Last Post by Roy Murphy
0

I remember when Daniweb used to be a great place to get answers from professionals.
Back in the day before it became a giant advertising board and half a million leechers!
When 857 views and someone flagging this genuine question and gets negative feedback, that means it's now sadly time to leave.
I posted the same question on jampax.org and got a solution in 4 minutes.
A great, advert free site with more professionals than leechers, that reminds me of what made Daniweb great in the first place.

Apologies for bumping the thread, I will mark this as solved.

This question has already been answered. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.