0

i have a login page, where i check login name and password if it matches i create a session.and redrect it to other page, now the problem is in localhost(WAMP Server)it works fine but in server when i host it it does not redirect it shows an error like this in fire bug "Failed to load source for: http://xyz.com/main/checklogin.php"

2
Contributors
3
Replies
4
Views
6 Years
Discussion Span
Last Post by mayuri_desh
0

This could be due to a number of things. You may want to be a bit more specific rather than saying "it shows an error when I host it". What is your host? Is the directory structure on your host the same as in WAMPP? Are all the files there? Are the file paths set correctly?

0

ya path is set clearly,its same as the one in localhost.the problem is with creating a session, when i remove the session and host it it works fine i mean it redirects to the specified page

Edited by mayuri_desh: n/a

0

This could be due to a number of things. You may want to be a bit more specific rather than saying "it shows an error when I host it". What is your host? Is the directory structure on your host the same as in WAMPP? Are all the files there? Are the file paths set correctly?

Path is set clearly,its same as the one in localhost.the problem is with creating a session, when i remove the session and host it it works fine i mean it redirects to the specified page

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.