0

Hi

I am getting a problem , when i try to access a asp.net application in MAC OS 9x under IE 5.2x browser.

Problem:
1. No server side validation are working , ie like regular experations
2. When the page got loaded in the browser, all the server side hyperlinks which are stuit the screen works fine.
When i try to scrol the screen and try to click on any hyperlink, on mouse over the page get reloaded.
i.e it takes to the top of the screen.

reg
fanie

3
Contributors
2
Replies
4
Views
13 Years
Discussion Span
Last Post by nnanuvala
0

How are you using validation? Using the validator controls? They are done client side, via Javascript, and are IE PC only.

0

hi fanie,
did you find a solution for your problem, i have a similar problem here, none of the validations work even though i get a validationsummary but once i close that popup my application errors out.

is there a way to make clientside validations work properly for MAC IE 5.0 or above.

Thank you
NN

Hi

I am getting a problem , when i try to access a asp.net application in MAC OS 9x under IE 5.2x browser.

Problem:
1. No server side validation are working , ie like regular experations
2. When the page got loaded in the browser, all the server side hyperlinks which are stuit the screen works fine.
When i try to scrol the screen and try to click on any hyperlink, on mouse over the page get reloaded.
i.e it takes to the top of the screen.

reg
fanie

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.