0

I have noticed a few people with the same issues as I have had with WMP. I have followed some of the advice as posted in their topics, but still have come up with the same error message. I have ran the windows spyware program as well as adaware. I installed HJT in it's own folder and such. The log file is as such....


Logfile of HijackThis v1.99.0
Scan saved at 5:49:03 PM, on 1/24/2005
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\AIM\aim.exe
C:\Program Files\AIM\aim.exe
C:\Documents and Settings\Dick\My Documents\HJT\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.thesafehouse.org/index.php
F2 - REG:system.ini: UserInit=C:\WINDOWS\system32\Userinit.exe
O2 - BHO: (no name) - {00000000-F09C-02B4-6EC2-AD0300000000} - (no file)
O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKCU\..\Run: [ctfmon.exe] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: Backward Links - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cached Snapshot of Page - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office10\EXCEL.EXE/3000
O8 - Extra context menu item: Similar Pages - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Translate into English - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmtrans.html
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_06\bin\npjpi142_06.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\j2re1.4.2_06\bin\npjpi142_06.dll
O9 - Extra button: AIM - {AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45} - C:\Program Files\AIM\aim.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1101957050562
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
O23 - Service: LexBce Server - Lexmark International, Inc. - C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE
O23 - Service: NVIDIA Driver Helper Service - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe


Any help would be appreciated. Thank you.

4
Contributors
5
Replies
6
Views
12 Years
Discussion Span
Last Post by DMR
0

if thats windows media player, theres a new version out on the windows update page just download that

There's nothing in your HJT log to indicate that malicious programs are the cause of your error; I'd do as steosaur(oWn) suggested and see if that doesn't clear things up.

0

i have xp sp1 and tried everything and WMP still doesnt work (an internal application...)

pleasse help i tried the regedit and then f414260.....and the run regscvr32 jbscript.dll and that.

i still have the sme problem. please help!!! :-|

0

Hi pozer666,

First of all- welcome to TechTalk!

We ask that members not tag their questions on to a thread previously started by another member (regardless of how similar your problem might seem). Not only does it divert the focus of the thread away from the original poster's problem, but it also makes it less likely that you yourself will get the individual attention that you need.

Please start your own thread and post your question there. When you do, please try to give us as much specific info as possible regarding the problem (exact error messages, system specs, etc.).

For a full description of our posting guidelines and general rules of conduct, please see this page:

http://www.daniweb.com/techtalkforums/faq.php?faq=daniweb_faq#faq_rules


Thanks for understanding.

0

Due to the fact that the member who originally started this thread has not responded in nearly a year, this thread is considered abandoned and has been closed.

In accordance with our posting rules, other members having similar problems should start their own threads and post their questions there. In order to help us help you most quickly, please include as much information about your problem as possible in your posts.

If the member who originally started this thread wishes to have the thread reopened, please send your request, including a link to this thread, to one of our moderators via email or Private Message.

Thank you.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.