This is not a snippet, but the flag-bad snippet link is gone. The reputation link is also missing.

[edit]
and what's up with the giant "quick reply" button?

I can see both the links. Try clearing the cache using a force refresh.

I can see both the links. Try clearing the cache using a force refresh.

[edit]

It's not a snippet anymore, now I can also see both links. But see this snippet for example. I can flag comments, but not the snippet.

and what's up with the giant "quick reply" button?

Dani made them bigger early this morning (its 10am now for me), also adjusted the print/email/subscribe buttons.

[edit]

It's not a snippet anymore, now I can also see both links. But see this snippet for example. I can flag comments, but not the snippet.

Have you tried clearing your cache? Because I can see the 'Flag Bad post' link...

Have you tried clearing your cache? Because I can see the 'Flag Bad post' link...

Yup. As mentioned: I do see the flag-links on the comments, but not the flag-bad-snippet link. Can you post a screenshot?

[edit]

Here's a better example because this snippet doesn't have comments.

Have you tried clearing your cache? Because I can see the 'Flag Bad post' link...

I dont have a flag bad post link on that either

I don't have a flag bad post link either on snippets. I wanted to flag this snippet

Hmmm...insanely strange. If you are talking about the 'Flag Bad Post' link, see it in the attached screeny.

Sorry about that, the rest of late night coding hid the entire row of links from non-moderators. Fixed.