On my android device I get no dropdown menu at all from the hamburger. Chat and profile image on the titlebar work fine as does the main dw logo. Also while creating this post. The continue button on the first screen (deciding forum and thread type) was unresponsive. As does Continue to last step button. I have to click on the progress titles at the top to go on

Member Avatar
Member Avatar
+2 forum 36

Hi, I am trying to get Outlook 2007 to work on one account. At present three users have email accounts. Two are working properly. One is not. The not working account opens and then goes into a Not Responding state. It worked earlier in the day. The computer is a Dell 490 running Windows 7 Pro 64 bit. There is also a problem with Word 2007 which won't open document files. Detect and Repair has been used and cannot find a fault either with Office or the PC. Microsoft's Search for a solution option pops up when Outlook as a …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 3

Hi, Main problem: My Laptop (*Not the one I'm using now*) isn't accepting ant input, the mouse and the keyboard are both disabled... It must be due to Trojan attacks... I suspect they unninstalled some drivers... #------'The Story'------# 1. I was surfing the Net, when my 'Microsoft Security Essentials' popped up with a warning of a detected treat: a *Trojan* had been caught!, so i told it to remove it (Instead of Quarantine). 2. After some minutes a new warning message from the AV appeared, it had detected another *Trojan* wich i told the AV to remove too. 3. When …

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 2

Hi, Does anyone know how to create a delay in C#? I dont like to use Thread.Sleep because it makes the GUI unresponsive. Do you know of any good alternatives?

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 2

I am having problems with our computer running in normal mode. It will allow you to click something once and then it takes a long time for it to respond or it might never respond. After that you cannot click on anything. The mouse moves around fine. It's just that when you try to click something, nothing happens. In safe mode it runs fine except there is no sound. Our security software tech has worked on it and found no viruses. Your help would be greatly appreciated!

Member Avatar
Member Avatar
+0 forum 8

The End.