0

Hello,

When I try to view in IE6 QTVR objects I created, some PC's always show the top of the image with streaks down most of the QT window, like a big smudge. How to fix this?

Most PC's from Win98 to XP load the movie correctly. The only trend is that all PC's that give a bad load have XP. However, other XP PC's always give a good load. Processor speed doesn't seem to matter, nor does RAM. The solution has to be in changing the object or html somehow.

The objects are large, about 5 megs.

A test page with the objects referred to (1905, 1905b) is here:
http://webtest.meredith.edu/library/archives/dolls/doll_movie_main.htm

2
Contributors
1
Reply
2
Views
12 Years
Discussion Span
Last Post by devhit
0

hi,
your solution are see the link are belwo this is VR Product design,

http://www.ddic.biz/project/vr_obj/index.htm

i m a VR Prodect designer.

Hello,

When I try to view in IE6 QTVR objects I created, some PC's always show the top of the image with streaks down most of the QT window, like a big smudge. How to fix this?

Most PC's from Win98 to XP load the movie correctly. The only trend is that all PC's that give a bad load have XP. However, other XP PC's always give a good load. Processor speed doesn't seem to matter, nor does RAM. The solution has to be in changing the object or html somehow.

The objects are large, about 5 megs.

A test page with the objects referred to (1905, 1905b) is here:
http://webtest.meredith.edu/library/archives/dolls/doll_movie_main.htm

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.