0

I just recently bought a new laptop running Vista. I know very little about The Vista O.S. I have created a new primary partition, formatted it, and copied the i386 files to it. When I try to run the wnnt32.exe it will not run. I followed this exact same strategy with Windows XP pro and it worked great. Whats the problem and solution/ Anyone know?

4
Contributors
5
Replies
6
Views
9 Years
Discussion Span
Last Post by jbennet
0

The problem is 2003 is older than Vista. You should install 2003 first in this dual boot configuration.

0

instead of copying the files to the partition. you should use the cd to bot then install on the new partition you created.

0

The problem is 2003 is older than Vista. You should install 2003 first in this dual boot configuration.

That sounds like good advice. The problem I may have is that if I clear Vista from the PC and install Server 2003 first. I only have a recovery disk that I made when I purchased the new laptop. As you know they dont sell new Pc`s anymore with the OS on a disk. Wouldn`t me using the recovery disk erase the copy of Server at that point?

Contact me at rhamilton1967@comcast.net if you want to discuss this in more detail.

0

As you know they dont sell new Pc`s anymore with the OS on a disk

they do, you just go to the wrong manufacturers

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.