4
Contributors
11
Replies
12
Views
10 Years
Discussion Span
Last Post by binder
0
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
 codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" name="saapsubanim"
 width="778" height="229" hspace="0" vspace="0" align="" id="saapsubanim">
  <param name=movie value="saapsubanim.swf" />
  <param name=menu value=false />
  <param name=quality value=high />
  <param name=bgcolor value=#DDDDDD />
  <param name="SCALE" value="exactfit" />
  <param name="wmode" value="transparent" />
  <embed src="saapsubanim.swf"  width="778" height="229" hspace="0" vspace="0" align="" menu=false quality=high bgcolor=#DDDDDD name="saapsubanim"
 type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" scale="exactfit" wmode="transparent"></embed>
</object>
0

I have used the code you suggested and inserted the values as my brian suggested:

<OBJECT codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0 height=400 width=550 classid=clsidD27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="_cx" VALUE="14552"><PARAM NAME="_cy" VALUE="10583"><PARAM NAME="FlashVars" VALUE=""><PARAM NAME="Movie" VALUE="http://www.ldicn.org.uk/../../../../upload/public/attachments/59/CreativeCommonsGetCreative.swf"><PARAM NAME="Src" VALUE="http://www.ldicn.org.uk/../../../../upload/public/attachments/59/CreativeCommonsGetCreative.swf"><PARAM NAME="WMode" VALUE="Window"><PARAM NAME="Play" VALUE="-1"><PARAM NAME="Loop" VALUE="-1"><PARAM NAME="Quality" VALUE="High"><PARAM NAME="SAlign" VALUE=""><PARAM NAME="Menu" VALUE="-1"><PARAM NAME="Base" VALUE=""><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE=""><PARAM NAME="Scale" VALUE="ShowAll"><PARAM NAME="DeviceFont" VALUE="0"><PARAM NAME="EmbedMovie" VALUE="0"><PARAM NAME="BGColor" VALUE="FFFFFF"><PARAM NAME="SWRemote" VALUE=""><PARAM NAME="MovieData" VALUE=""><PARAM NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1"><PARAM NAME="Profile" VALUE="0"><PARAM NAME="ProfileAddress" VALUE=""><PARAM NAME="ProfilePort" VALUE="0"><PARAM NAME="AllowNetworking" VALUE="all"><PARAM NAME="AllowFullScreen" VALUE="false">
                         <embed src="http://www.ldicn.org.uk/../../../../upload/public/attachments/59/CreativeCommonsGetCreative.swf" bgcolor="#FFFFFF" width="550" height="400" type="application/x-shockwave-flash" /></OBJECT>

I don't think it works...my fault....the page takes very long to open...what am I doing wrong...please help...I am no programmer even though I have a Masters degree in IT.

0

Enclose your code inside CODE tags to make it more readable and presentable.

Edited by happygeek: fixed formatting

0

Thanks Vishesh, the code on your website Kirupa.com works.
http://www.ldicn.org.uk/doc.asp?catid=275&docid=1325

Is it possible to have a media player button and frame around it.

The code given by Sreekanth is here:
http://www.ldicn.org.uk/doc.asp?catid=275&docid=1311

The page does not open on my computer, I will try from home tonight.
It seems the support guys for our website can view the page successfully.
I have been trying this code since yesterday...now I know it is the
computers at our council work place....

thanks once again Vishesh and Sreekanth!

0
<embed src="your link here" width="1068" height="700">

that will make your movie play and you can change the width and height.

0

or do you mean like a swf file? that code would be

<script language="javascript">AC_FL_RunContent = 0;</script>
<script src="AC_RunActiveContent.js" language="javascript"></script>
</head>
<body bgcolor="#ffffff">
<!--url's used in the movie-->
<!--text used in the movie-->
<!-- saved from url=(0013)about:internet -->
<script language="javascript">
	if (AC_FL_RunContent == 0) {
		alert("This page requires AC_RunActiveContent.js.");
	} else {
		AC_FL_RunContent( 'codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0','width','104','height','41','id','homebutton','align','middle','src','swf/homebutton','quality','high','bgcolor','#ffffff','name','homebutton','allowscriptaccess','sameDomain','allowfullscreen','false','pluginspage','http://www.macromedia.com/go/getflashplayer','movie','swf/homebutton' ); //end AC code
	}
</script>
<noscript>
	<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="104" height="41" id="put name here" align="middle">
	<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
	<param name="allowFullScreen" value="false" />
	<param name="movie" value"your link here" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" />	<embed src="your link here" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="104" height="41" name="homebutton" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
	</object>
</noscript>
</body>
</html>

You need to have your ac_runactivecontent.js in the same folder as your flash or you have it in the code telling it where the js script is located. When you put the link I suggest linking like lets say your in public_html and your flash is in a folder called flash so I would put

/flash/nameoffileyourtryingtolinkto
0

Thanks Tiger!
This is what I have been told by our webstructure (CMS) guys:

Hi Sukhi
I have continued to look into this, and the problem is that the version of
Webstructure you have does not support inserting such code into the CMS.

The CMS Edit screen tries to convert the added code, which then becomes
corrupt and does not display the Flash or Media players. (The Media player
happens to work in IE, but does not in FireFox)

If you require your site to now be able to include such files, I think you
will need to raise a change request with Steve Feigen.

Sorry I could not be of more help on this occasion
Kind regards

Richard Stacey
Client Services and Support Advisor
Abacus e-Media

So now we are back to square one with our ancient webstructure, which will cost us thousands of pounds to upgrade.

0

hi
friend,

i think you didn't edit the code please remove my url address and add your url address

Then it's working

0

Hi Sreekanth,

I believe I did......

<OBJECT codeBase=http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0 height=400 width=550 classid=clsidD27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><PARAM NAME="_cx" VALUE="14552"><PARAM NAME="_cy" VALUE="10583"><PARAM NAME="FlashVars" VALUE=""><PARAM NAME="Movie" VALUE[B]="http://www.ldicn.org.uk/../../../../upload/public/attachments/59/CreativeCommonsGetCreative.swf"><[/B]PARAM NAME="Src" VALUE[B]="http://www.ldicn.org.uk/../../../../upload/public/attachments/59/CreativeCommonsGetCreative.swf"[/B]><PARAM NAME="WMode" VALUE="Window"><PARAM NAME="Play" VALUE="-1"><PARAM NAME="Loop" VALUE="-1"><PARAM NAME="Quality" VALUE="High"><PARAM NAME="SAlign" VALUE=""><PARAM NAME="Menu" VALUE="-1"><PARAM NAME="Base" VALUE=""><PARAM NAME="AllowScriptAccess" VALUE=""><PARAM NAME="Scale" VALUE="ShowAll"><PARAM NAME="DeviceFont" VALUE="0"><PARAM NAME="EmbedMovie" VALUE="0"><PARAM NAME="BGColor" VALUE="FFFFFF"><PARAM NAME="SWRemote" VALUE=""><PARAM NAME="MovieData" VALUE=""><PARAM NAME="SeamlessTabbing" VALUE="1"><PARAM NAME="Profile" VALUE="0"><PARAM NAME="ProfileAddress" VALUE=""><PARAM NAME="ProfilePort" VALUE="0"><PARAM NAME="AllowNetworking" VALUE="all"><PARAM NAME="AllowFullScreen" VALUE="false">
<embed src[B]="http://www.ldicn.org.uk/../../../../upload/public/attachments/59/CreativeCommonsGetCreative.swf"[/B] bgcolor="#FFFFFF" width="550" height="400" type="application/x-shockwave-flash" /></OBJECT>
This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.