0

Hiee
I have got a weird problem in my System.When i start my pc all works fine but there is no display and the led of monitor blinks.
I tried to restart again and again upto 4 or 5 times and finally it got started but only once and now it is showing the same problem.

I have checked the RAM and its work fine.

My system configuration is:

Intel Pentium II
128 MB RAM
40 GB Hard disk

Plz suggest me solution as soon as possible and this is my Humble request to all of you..

4
Contributors
4
Replies
5
Views
8 Years
Discussion Span
Last Post by Xlphos
0

Is graphics on board or PCI ?
If it's PCI try another card or try the on-board graphics.

0

Hiee
I have got a weird problem in my System.When i start my pc all works fine but there is no display and the led of monitor blinks.
I tried to restart again and again upto 4 or 5 times and finally it got started but only once and now it is showing the same problem.

I have checked the RAM and its work fine.

My system configuration is:

Intel Pentium II
128 MB RAM
40 GB Hard disk

Plz suggest me solution as soon as possible and this is my Humble request to all of you..

hi dear u should check ur cmos battery n may be ur display card n vga cable will faulty

0

Have you checked to see if your monitor is working correctly?

Is it a LCD monitor? If it is it should say something like no signal and turn off after a period of time. Try it with the computer off or if you have a laptop or another computer try it with that.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.