0

Hi,
I don't know if I am in the right site but...
I have just installed Malwarebytes, as per recommendations from posts here and I am getting a message saying that it has blocked access to a malicious site about 5 times a minute. Just about every time I try to access any site (Including this one) I get the message. it is for a few different ip addresses. I try to copy them but they are gone before I get a chance.
81.169.145.72 is one regular address that is blocked.
Is this normal for so many messages or do I have a problem with spyware? Can I turn off the message?

This is a copy of the log.
Malwarebytes' Anti-Malware 1.41
Database version: 3178
Windows 5.1.2600 Service Pack 3

11/17/2009 7:09:32 AM
mbam-log-2009-11-17 (07-09-32).txt

Scan type: Quick Scan
Objects scanned: 146125
Time elapsed: 9 minute(s), 26 second(s)

Memory Processes Infected: 0
Memory Modules Infected: 0
Registry Keys Infected: 0
Registry Values Infected: 0
Registry Data Items Infected: 0
Folders Infected: 0
Files Infected: 0

Memory Processes Infected:
(No malicious items detected)

Memory Modules Infected:
(No malicious items detected)

Registry Keys Infected:
(No malicious items detected)

Registry Values Infected:
(No malicious items detected)

Registry Data Items Infected:
(No malicious items detected)

Folders Infected:
(No malicious items detected)

Files Infected:
(No malicious items detected)

2
Contributors
2
Replies
3
Views
8 Years
Discussion Span
Last Post by lawrence hewson
1

Hi,
I have read that p2p software like bit torrent would cause this problem, do you have any p2p running?

This question has already been answered. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.