0

ok,i accidentally plugged my usb(accessible) out because i'm in rush..after few hours,i plugged back again, nothing happened...i mean,NO AUTOPLAY,NO ACCESS unlike before. I can't see any drive in My Computer.when i go to Device Manager>USB controllers...there is one icon there with a "yellow !"..thinking it's my usb, i always tried to update but it says it is already updated.it said the "THE DEVICE CANNOT START (CODE10)" :((

i tried to uninstall it and plugged it back so that the windows may install drivers back again....still nothing happened.this icnident happen on my laptop with WINDOWS 7 OS.

i tried to check in other pc with windows XP....still FAIL
on vista.....still fail.

btw here's what my usb looks like ..
http://www.transcendusa.com/products/ModDetail.asp?ModNo=270&LangNo=0&Func1No=&Func2No=

I really need your HELP GUYS...i know you can help me...THANKS IN ADVANCE :D


=((

you can email me at iskalabatoto@yahoo.com
tnx

Attachments 2.png 636.01 KB 3.png 630.64 KB 4.png 636.5 KB
2
Contributors
2
Replies
3
Views
7 Years
Discussion Span
Last Post by iskalabatoto
0

If it's not working on any other PC, perhaps the USB stick is actually no longer functioning?

Hope you backed it up...

0

If it's not working on any other PC, perhaps the USB stick is actually no longer functioning?

Hope you backed it up...

aw...is that so...i'm so sad because i only backed up few things... I really want to repair it back because it's my 2nd USB and i already lost so many files.=((

anyway i think i should move on...i guess i need few bucks to buy new USB again.

tnx ((

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.