0

When I go into control panel - sounds and audio devices - properties - it tells me that there is no audio device beside volume
and beside audio there is no playback + no recording device
I don't know whether the sound card is faulty ( It worked before I got a new hard drive put in ) or if it needs to be configured /installed

5
Contributors
4
Replies
5
Views
10 Years
Discussion Span
Last Post by rkahn144
0

I had had The same problem before, after I reinstalled Window XP. The reason was because my sound card requires Window XP SP2, after I reinstalled window XP, it rolled back to SP1. I'm not so sure about your case tho. You might go check if you have the same problem. Also try to reinstall the sound driver by your installation CD.

0

When I go into control panel - sounds and audio devices - properties - it tells me that there is no audio device beside volume
and beside audio there is no playback + no recording device
I don't know whether the sound card is faulty ( It worked before I got a new hard drive put in ) or if it needs to be configured /installed

Your in the wrong forum

0

Check device manager. Under "sound, video, and game controllers" there may be a warning on one of the devices there. Right click and try to update or reinstall a device with a warning.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.