0

I am running Widows 98, and was infected with kernels32.exe. I believe that this has been succesfully removed. However, when I switch on my computer, the computer tries to log on to Freeserve, a message pops up, "program already installed", and I have lost my Freeserve Desktop Icon. I have run Bug Doctor, Mighty Max, Adaware, Spybot, CWS Shredder and AVG scan. They all show the system as being free of viruses/errors. Any ideas on what the fault is and how to fix it? I am not very computer literate, and would apreciate any help being given in fairly basic steps.

Thanks

Brian

3
Contributors
3
Replies
4
Views
11 Years
Discussion Span
Last Post by jaishankar
0

It's possible the spyware you had earlier may have corrupted a few files. I'd suggest a format and reinstall of Windows

0

Thanks for your suggestion. Have just come back from holiday, and before leavibg arranged for exactly what you suggested. Thanks again.


Brian

0

I am running Widows 98, and was infected with kernels32.exe. I believe that this has been succesfully removed. However, when I switch on my computer, the computer tries to log on to Freeserve, a message pops up, "program already installed", and I have lost my Freeserve Desktop Icon. I have run Bug Doctor, Mighty Max, Adaware, Spybot, CWS Shredder and AVG scan. They all show the system as being free of viruses/errors. Any ideas on what the fault is and how to fix it? I am not very computer literate, and would apreciate any help being given in fairly basic steps.

Thanks

Brian

Post ur HijackThis Log and see u may get any other solution rather than formating

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.