0

ok here is my deal du-jour.

My HP laptop won’t connect to the internet.

It won’t acknowledge the Wireless connection or the LAN (both are there as indicated my the netgear router).

I have also totally shut down and restarted both the dls modem and the wireless router both are working fine (as the desktop computer is fine.)

If I open the network connections file it is empty, If I try and set up a network, nothing happens, if I try and use the ‘troubleshoot’ function on the woreless device nothing happens,

this is a reinstall of xp professional with SP 2.

Tried to remove the Bluetooth with add/remove command and get

“The windows installer caould not be accessed, this can occure if you are running in the safe mode (I am not) or if the installer is not correctly installed.

Also, I can not run MSCONFIG from the command bar (run>msconfig> ia can however do a file/program search, and find it in the i386 files and run the exe from there.

here is my hijackthis data

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 3:14:30 PM, on 9/1/2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\AGRSMMSG.exe
C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\Program Files\WIDCOMM\Bluetooth Software\BTTray.exe
C:\WINDOWS\system32\wpabaln.exe
C:\DOCUME~1\mdg\LOCALS~1\Temp\Temporary Directory 1 for hjt.zip\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.hp.com/
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page =
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName =
O4 - HKLM\..\Run: [ATIModeChange] Ati2mdxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [AGRSMMSG] AGRSMMSG.exe
O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Cpqset] C:\Program Files\HPQ\Default Settings\cpqset.exe
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - Global Startup: BTTray.lnk = ?
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console (HKLM)
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger (HKLM)
O13 - DefaultPrefix:
O13 - WWW Prefix:
O13 - Home Prefix:
O13 - Mosaic Prefix:
O13 - FTP Prefix:
O13 - Gopher Prefix:

1
Contributor
1
Reply
2
Views
11 Years
Discussion Span
Last Post by maxnj
0

not sure why, reloaded XP from a different disc and all fixed.

This question has already been answered. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.