0

Hello,

I'm using Windows XP Professional SP2 and I have a big problem. I managed to fry my old RADEON 9800XT and then bought a X1650 graphics card.

However, when I tried to install a new driver from ATI's official site everything wend downhill. When I restarted the computer after the installation the whole screen was messed up. I could see some strange bars, lines and whatnot. All in all I had to revert to last known good configuration in order to get my computer to work.

My current driver is the one which comes together with the graphics card and the version is 6.14.0010.6660 from 12.16.2006.

I have tried downloading drivers from http://ati.amd.com/support/driver.html and http://support.asus.com/download/download.aspx. The driver from ATI's website is CATALYST for XP version 7.10 and the one from ASUS is 8.401 and it says it's 'ASUS VGA card display driver version 8.401 for Windows XP' however when I was installing it it looked the same as ATI's drivers. The only difference is that the drivers from ATI's website are 45 MB big and the ones from ASUS' are 80. I have no idea why this is so since they are both obviously ATI's drivers...

I have no idea what to do, I have tried everything I know and have absolutely no idea why these official drivers don't work and I need new drivers because my comp frequently resets itself when I play games.

Please help.

2
Contributors
2
Replies
3
Views
10 Years
Discussion Span
Last Post by blue002
0

I've had the same problem with the actual driverfiles.

Use the older W2K/XP driver and it works fine.

The file ati833_xp2kxp64.zip is found on the ASUS driverdownload page.

Good luck

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.