0

I have Windows xp, macfee, and a dsl provider, and i worked fine FOR SEVERAL MONTHS, but for almost two months i always receive the message The page cannot be display. I talked with the support of the internet provider and we made several conections and procedures but nothing worked, finally they said that i should call dell support because i bought the computer there. I called them too, and we did the same things that i did with the internet providers, at the end they said that i should call the internet providers because they can't fix it. I did everything, reinstall windows explorer, check the internet options, return my system to and erlier time but nothig work. What should I do. PLEASE HELP ME!!!!!. :?: I have checked my connection with internet and it work. All the lights in the modem work correctly. I can't see all the pages. The internet work properly because i am using it in another computer temporarily. :cry:

5
Contributors
9
Replies
10
Views
12 Years
Discussion Span
Last Post by caperjack
0

Which page was it? or was it all pages? did you check the activity lights on the DSL router/modem to see that you had transmission?

0

I have Windows xp, macfee, and a dsl provider, and i worked fine FOR SEVERAL MONTHS, but for almost two months i always receive the message The page cannot be display. I talked with the support of the internet provider and we made several conections and procedures but nothing worked, finally they said that i should call dell support because i bought the computer there. I called them too, and we did the same things that i did with the internet providers, at the end they said that i should call the internet providers because they can't fix it. I did everything, reinstall windows explorer, check the internet options, return my system to and erlier time but nothig work. What should I do. PLEASE HELP ME!!!!!. :?:

I have checked my connection with internet and it work. All the lights in the modem work correctly. I can't see all the pages. The internet work properly because i am using it in another computer temporarily.

0

have you got your broadband software installed on the temp computer? has it got the modem drivers? are you definitly getting transmission (look at sent/received bytes)

0

I've checked the transmission. It says 4 sent, 4 received, 0% lost. I will accept all your suggestions

0

The same here with me. My IE also says " the page cannot be display..." while checking the internet connection it say ok and I do everything fine with firefox.
All your problem is the same with me. It is used to work well before then suddenly ...down.
I tried many things event uninstall and install the update version but not help.
So really looking forward your solution !!

0

Yes, I connect through LAN.
But usually I do not have to care any thing about proxy or any thing, just choose 'auto detect' and it done!

0

Yes, I connect through LAN.
But usually I do not have to care any thing about proxy or any thing, just choose 'auto detect' and it done!

dose it work for you if you type in a web site address.
there is a spyware/virus section to this forum, i thing you should get a program called hijackthis and post a log in that forum .
http://www.daniweb.com/forums/forum64.html

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.