0

My Dell Inspiron 1505 previously ran Vista Ultimate SP1 with all the aero services operating correctly. Following the automatic updates to Vista Ultimate SP 2 and Explorer 8, I can no longer get my aero servcies, no tranparency etc etc. My laptop has a 'rating' of 3.7, a grpahics card with 128 mb and handled aero perfectly well before the updates. I tried unloading the updates, I tried a coplete system restore, but the aero now remains off even on the earlier versions. Can anyone advise please?

2
Contributors
3
Replies
5
Views
8 Years
Discussion Span
Last Post by RamonLThomas
0

1.Goto
computer->properties->Advanced system settings->
In that click "advanced " tab-> In that under perfomance heading
select settings -> In that select "Adjust for best appearance"

0

1.Goto
computer->properties->Advanced system settings->
In that click "advanced " tab-> In that under perfomance heading
select settings -> In that select "Adjust for best appearance"

Many thanks but did not work. I have also tried -control panel-personalisation. Vista is not listed under -windows color and appearance- but is listed under -themes- . My guess, and it is a guess, is that a registry key of some kind has become corrupted with only part of the aero service enabled and part not enabled. Still grateful for any further help.

0

'Themes service' had become set to manual and also set to stopped. Resetting to automatic and checking start restored all the aero facilities.

This question has already been answered. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.