0

My internet explorer worked just fine until a while ago. Now, my limited users and guest accounts can not use internet explorer. I have ran AVG Virus can, and deleted several viruses and trojans (searchv was the one that stuck out). I also ran SPYBOT, which deleted many items from the registry. Still no luck. When I open ie in limited accounts it trys to open this page.... " http://search.dr.shopnav.com/searchcat.jsp?p=98567&appid=21&type=dns&id=19274817216134&url=search.dr.shopnav.com " Then it says that the server cannot be reached, blah blah blah.... Also i have notocied that my scrollbar has had a mind of its own lately. It will just start to move around, up and down, up and down by itself. If anybody has got any ideas as to why these things are happening, i would be really happy to hear them.;)

2
Contributors
1
Reply
2
Views
13 Years
Discussion Span
Last Post by caperjack
0

When I open ie in limited accounts it trys to open this page.... " http://search.dr.shopnav.com/searchcat.jsp?p=98567&appid=21&type=dns&id=19274817216134&url=search.dr.shopnav.com " Then it says that the server cannot be reached, blah blah blah....

sounds like a browser hijacker ,


download Ad-aware and spybot ,installand update them ,Download hijackthisin my sigunature , and run it and copy and paste the log here , don't fix anything with hijackthis until after you post a log and I have a look at it.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.