0

Error on Gateway CX210S
Ok, so my friends computer stopped working. I get an error message after the gateway boot screen or splash screen is gone. It allows you to press F10 for boot menu but it goes right to the error message. When trying to F2 for the bios Settings I get nothing but an error message and two loud beeps. Does two loud beeps means bad memory?but when you have bad memory you have no video right? The error message I get is down below.

Thanks 4 the help in advance.

Phoenix TrustedCore(tm) NB
Copyright 1985-2004 Phoenix Technologies Ltd.
All Rights Reserved

BIOS version 78.07

CPU = 1 Processors Detected, Cores per Processor = 2
Genuine Intel(R) CPU T2050 @ 1.60GHZ
No TPM or TPM has problem
503M System RAM Passed
2048K Cache SRAM Passed
System BIOS shadowed
Video BIOS shadowed
ATAPI CD-ROM: HL-DT-ST DVD-RW GWA-4082N
Fixed Disk 0: ST980811AS
Mouse initialized
ERROR
0701: USB Over Current On HC/Port - Bus: 00H Dev:1DH Fun:00H/Port:01H
ERROR
0701: USB Over Current On HC/Port - Bus: 00H Dev:1DH Fun:00H/Port:01H

4
Contributors
3
Replies
5
Views
8 Years
Discussion Span
Last Post by rubberman
0

Have you tried removing, blowing out dust with compressed air, and then reseating the memory sticks? It may just be a matter of dirt causing bad connections between the memory SIMMs and the sockets.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.