0

Hi. I read all the threads and couldn't find a cure. Please help me to fix my laptop. Attached my system and task pictures.
It seems many have similar problem. Let us praise the Bill Gates!!

Attachments systprop.GIF 62.95 KB tasmgr.GIF 76.09 KB
4
Contributors
3
Replies
4
Views
13 Years
Discussion Span
Last Post by Alberto
0

You neded to figure out what program is releated to the svchost that using 90% of you cpu ,most likely a virus/trojen of some sort ..One way is to install and run Spybot ,and Ad-aware ,and HijackThis programs .You need to install and update and run ad Aware and Spybot and then run hikack and and scan and copy and post the log file .
Hijack
http://mjc1.com/mirror/hjt/
AD-Aware
http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0%2Cfid%2C7423%2C00.asp

SpyBot-
http://www.safer-networking.org/

And someone whom really knows how to use it and will help you can be found here .
http://www.tweakxp.com/forum/forum_topics.asp?FID=29

0

Hi. I read all the threads and couldn't find a cure. Please help me to fix my laptop.

I must stress that you should update the data files before running Spybot - Search & Destroy and/or Ad-aware. In an effort to avoid detection/deletion, Trojan writers often modify their scumware, and older removal tools can actually make the problem worse.

Check out http://www.sysinfo.org/startupinfo.html.

Also, see my computer club website, which has a lot of this type of links...

0

if you're having problems with svchost.exe- Go start- Run - type services.msc - ok - right click config loader - properties- choose disable in General tab's start up. Restart your system. Oops...forgot to say...also click on Log on tab and disable service for profile, otherwise, your system will start with svhost enable.

Enjoy it!

Alberto

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.