0

I.E 6.0 not see my web pages. Netscape does, but does not display images. If I use a different computer, all works fine. Re-installed I.E. and windows XP. No help
Run repair programs such as pc Mighty Mac & others. No help. I have tried other things but no help. I am out of ideas. Prog. Don

2
Contributors
2
Replies
3
Views
12 Years
Discussion Span
Last Post by Prof Don
0

Please give us more detail concerning the exact errors you get when you try to go to sites, as well as more information on your network/Internet connection (DSL? Cable? Dial-up? Is there a router involved?)

Also, you said: "I have tried other things but no help". Just so that we don't duplicate your efforts- what exactly have you done so far?

0

Please give us more detail concerning the exact errors you get when you try to go to sites, as well as more information on your network/Internet connection (DSL? Cable? Dial-up? Is there a router involved?)

Also, you said: "I have tried other things but no help". Just so that we don't duplicate your efforts- what exactly have you done so far?

I solved most of my problem. I needed I.E. as my browser on the screen. This solved the problem. Before, it was not necessary, but I don't mind. Now web pages display correctly as do images. Thank you for replying.
I appreciate it. Prof.Don

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.