HI,

My system config:
Intel p4 - 2.26GHz processor.
Microstar international MotherBoard 845 GV chipset model ( MS 7057)
512 MB RAM
40 GB Segate IDE HDD


HDD is attached as primary IDE on motherboard
DVD drive is master & Cd drive is slave on secondary IDE
NO SATA on my motherboard
the computer always freezes during POST. I see the following:

Main processor: processor info
Memory Testing: Ram info
Memory Information: shows frequency as 333

Then--NOTHING ,except "press DEL to enter setup."
On hitting del key it doesnt even enter into BIOS SETUP but on multiple click gives a single beep from the mobo speaker .

Fans work, drives spin, Even checked the power supply to each IDE drive .Its ok .

Please help me out on this.

HI,

My system config:
Intel p4 - 2.26GHz processor.
Microstar international MotherBoard 845 GV chipset model ( MS 7057)
512 MB RAM
40 GB Segate IDE HDD


HDD is attached as primary IDE on motherboard
DVD drive is master & Cd drive is slave on secondary IDE
NO SATA on my motherboard
the computer always freezes during POST. I see the following:

Main processor: processor info
Memory Testing: Ram info
Memory Information: shows frequency as 333

Then--NOTHING ,except "press DEL to enter setup."
On hitting del key it doesnt even enter into BIOS SETUP but on multiple click gives a single beep from the mobo speaker .

Fans work, drives spin, Even checked the power supply to each IDE drive .Its ok .

Please help me out on this.

hi ,i have/had until last week same board ,and will tell you if it has the original Intel cpu fan and you haven't cleaned it of dust lately open the tower and make sure the fan is clear of dust ,i was always cleaning mine because of the design of the fan